Vsakemu človeku svojo medicino: Ključna sta obravnava človeka kot celote in dajanje večje vloge preventivi

Bojan Tomažič Bojan Tomažič
03.05.2020 05:00

S personificirano medicino, ki temelji na kvantni fiziki, je mogoče izmeriti, kje so vzroki bolezni in kje se težave začnejo, pravi Sebastijan Piberl, doktor medicine, ki opozarja, da je znanost pri diagnosticiranju in tudi zdravljenju daleč pred prakso.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Človek je informacijsko frekvenčna entiteta, iz katere je treba pravočasno odstraniti virus."
Bojan Tomažič

Sebastijan Piberl je doktor medicine, specialist splošne medicine in urgentne medicine z dolgoletnimi izkušnjami, delal je na Dunaju, na mariborski urgenci in še v nekaterih drugih zdravstvenih ustanovah v tujini in Sloveniji. Zdaj se v svoji privatni praksi posveča raziskovanju in uporabi modernih tehnologij ter njenemu vplivu na človekovo zdravje. Ves čas, kar je zdravnik, ga je zanimala medicina, kot reče, zunaj škatle, tam so zdaj tudi novosti, ki bi lahko naredile velik premik, opomni. "Diagnostiko in zdravljenje lahko premaknejo iz zdravstvenih ustanov k pacientu, lahko nižajo stroške, krajšajo čakalne dobe, širijo dostopnost, povečajo možnosti povezovanja z drugimi panogami, kurativo lahko premaknejo v preventivo," našteje koristi teh novosti. Ključna se mu zdita medicinska obravnava človeka kot celote in dajanje večje vloge preventivi. Vse to je mogoče z uveljavljanjem kvantne medicine.
"Definicija človeka kot celote se z uvedbami novih tehnologij bistveno razširi. Celota človeka je očem nevidna, a zato ne pomeni, da ne obstaja," pravi. "Znanost je o tem prišla tako daleč, da je svetovno znani inštitut Tehnološki inštitut v Massachusettsu (MIT) uvedel smer personificirana medicina in jo začel razvijati. Medicino torej, ki je individualna, za vsakega posameznika, za vsako zdravljenje, ukrojena po meri vsakega posameznika, kar si vsi želimo."

Izmeriti in kvantificirati doslej nevidno

V fizični osnovi smo vsi enaki, vendar nismo vsi enakih misli, občutkov in fiziološkega nivoja zdravja, razlaga Piberl. "To je področje znanj Tesle, Plancka, Paulija, Junga, Heima, Kirliana, Kozirjeva, Schaubergerja, Poppa, Gurviča, Korotkova, Garjajeva, Sheldraka, Liptona in še bi jih lahko našteval. To je nanosvet, svet informacij in valovanj. Svet sinhronicitete, svet kvantov, pozicij in superpozicij, svet torzijskih polj, svet spinov, svet kvantne fizike, ki ne deluje, kot smo naučeni. Nas še kar učijo o starih stvareh kot absolutnih in nas tlačijo v škatle, čeprav je zunaj škatle drug svet."

"Nove kvantne tehnologije zaznavajo težave v bistveno blažjih stadijih in pri samem izvoru težav."
Bojan Tomažič

V vsaki celici so informacije o telesu

Vsaka celica vsebuje informacijo o celem telesu, in če imamo tehnologijo za dešifriranje tega, vemo, je razlaga po kvantni metodi. "Prav tako možgani vedo za delovanje vsakega organskega sistema v telesu in za delovanje vsake celice. Tako lahko s spektralno analizo frekvenc in analizo torzijskih polj, ki se ustvarjajo v možganih, razberemo, kaj in kje se v telesu dogaja. Prek kože pa je mogoče s pomočjo mikro tokov vzpodbuditi delovanje celic, ki so v zelo slabem stanju. Namreč, napetost na celičnih membranah se zaradi toksičnih kemijskih substanc in škodljivega elektromagnetnega valovanja (EMV) na njih spreminja. Upadanje razlike v potencialu na celični membrani povzroči spremembe v propustnosti te membrane. Membrana začne v celico spuščati stvari, ki v celico ne sodijo, kar ima za posledico okvaro celice, tkiva, organa in na dolgi rok smrt."

"Strah, ki ga povzročajo in sejejo, je najnižja vibracija."
Bojan Tomažič

Začelo se je z astronomijo

Kvantna fizika se je začela z astronomijo, z analizo svetlobe Siriusovega satelita, ki ni ustrezala uveljavljenim fizikalnim zakonom, novodobna medicina se začenja z moderno kvantno fiziko. Ta paralela vendarle ostaja izziv za mnoge zdravnike po svetu. "Fiziki so videnje in poročanje astronomov vzeli kot izziv in njihov problem razvozlali, pa čeprav so morali fiziko razčleniti in revidirati ter oznaniti, da obstajata dve vrsti fizike. Fizika makro sveta ali newtonovska fizika in fizika mikro sveta, fizika kvantnega sveta, kjer vse poteka in se odvija drugače, kot so do prej vedeli in razumeli. Fiziki so sestopili s piedestala in priznali, da obstaja še nekaj, nov univerzum, svet novih spoznanj, ki jih danes s pridom uporabljamo. Svet se je s tem premaknil v novo, boljše obdobje."
Novih spoznanj niso mogli zanikati, saj so tisto, česar niso poznali, imeli pred očmi in morali so ugotoviti, česa ne razumejo in zakaj se videno ne sklada z izmerjenim. "In so doumeli. Ta pot je bila začetek novih spoznanj zakonov fizike mikro sveta in s tem se je rodila kvantna fizika v širšem pomenu." Astronomom je pot do odkritja odprl umetnik in ljubiteljski astronom Alvin Clark, ki je želel videti zvezde in izdelal do takrat najboljši teleskop s stekleno lečo, s katerim so uspeli videti ta pojav na nebu.
Tako je šlo v fiziki, kako bo v medicini? "Vidimo rezultate, ampak … Med tistimi, ki na veliko govorijo o Nikoli Tesli, jih malo ve, da je ob svojih odkritjih in spoznanjih o delovanju sveta na nivoju vibracij, energij in kvantov imel lingvistični problem. Ni imel besed, s katerimi bi lahko opisal pojave, ki jih je odkril, dokler se v življenju ni srečal z indijskim jogijem Vivekanando, ki mu je začel opisovati svoj duhovni, spiritualni svet. Takrat je Tesla ugotovil, da se v bistvu pogovarjata o istih stvareh, le da je on do njih prišel na tehnično znanstven, praktičen način. Zato nam je bistvo vsega zapustil v eni povedi: 'Če želite razumeti in dojeti delovanje sveta, začnite razmišljati o svetu frekvenc in vibracij.' To je izrekel največji genij našega časa, mi pa ga še vedno arogantno zavračamo."
Svet kvantne medicine deluje ravno na nivoju frekvenc in vibracij ter torzijskih polj in spinov. "Verjamem generaciji X, da se tega ne vidi. Se pa danes vse to da izmeriti in videti na ekranu. Tudi interneta ne vidimo, tudi signalov mobilnih telefonov ne vidimo, tudi toplotnega sevanja teles ne vidimo, a ne rečemo, da to ne obstaja in da so paraznanost."
Odgovorno, moralno in etično je, še posebej za zdravnike v današnjem času, da zelo preudarno uporabljajo besede, pravi Sebastijan Piberl, ki se s kvantno fiziko ukvarja zadnjih sedem let. "Še posebej ko nagovarjajo množice in z izjavami ustrahujejo ter širijo javno svoje neutemeljeno mnenje. Strah, ki ga s tem povzročajo in sejejo, je najnižja vibracija, ki jo lahko kreiramo, in pred to vibracijo se ne da skriti. Ga ni zidu in luknje, v katero se da skriti, in slej ko prej se ti pojačana vibracija vrne in te dotolče. To je zakon kvantne fizike."
Opozori tudi na to, da bi ob vseh teh možnostih nekateri informatiki kar nadomestili zdravnike. "Zdravniki vemo več o informacijski tehnologiji kot IT-jevci o delovanju človeškega telesa. Zato menim, da so nekatere stvari, ki smo jim priča danes, enostavno nedopustne. Tudi še tako uporabno orodje je v napačnih rokah velika napaka. Ljudje, ki imajo aparate, ki delujejo na frekvenčno kvantnem nivoju in dajejo vpoglede v stvari, o katerih sem včasih kot otrok lahko samo sanjal, govorijo nesmisle in obljubljajo naučene stvari, vse to pa zaradi zelo pomanjkljivega znanja o povsem resnih stvareh. To lahko privede do zelo napačnih interpretacij dobljenih rezultatov. Kirurški nož je za nekoga vrhunsko orodje, s katerim lahko dela čudeže, za drugega je boljše, da ga nikoli ne prime v roko."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.