Kolumna Svetlane Slapšak: Histerija

Svetlana Slapšak Svetlana Slapšak
25.06.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

 
 
BOBO
Mediji blizu verjetno najbolj znanega anksioznega nevrotika v državi, kot bi temu duševnemu stanju danes rekli, so za stigmatiziranje ženske uporabili vso svojo zgubarsko energijo, namesto da bi se posvetili resni duševni motnji moških v lastni skupini. Poleg tega je spet dvignila glavo skupina, ki vztrajno dela na hudi nevrotizaciji in stigmatizaciji žensk, moških in vseh drugih spolnih usmerjenosti. Vodi jo pred kratkim imenovani in dobro plačani javni uslužbenec Aleš Primc, ki naj bi imel ključni vpliv v ustanovi s potencialno največjo vsoto denarja na voljo v državi – uradu za demografijo. Odpustitev Primca ni le nujen, če želimo doseči kakršnokoli resno demografsko razmišljanje, ampak tudi preventivni ukrep, da ne bo resne finančne škode.

Histerija torej ni le stari bavbav patriarhata in novi stigmatizator medijske tovarne sovraštva, ampak tudi pomemben del načrta za podtalno ohranjanje oblastne mreže, ki jo je SDS pripravila pred padcem vlade. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta