Pregibni ali nepregibni, to je zdaj vprašanje

Gregor Grosman Gregor Grosman
14.09.2019 02:19

Obiskovalec sejma zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA 2019, ki se je končal v Berlinu, najtežje odgovori na vprašanje, kaj posebno zanimivega je tam videl ali slišal. Pa ne zato, ker novosti ne bi bilo - četudi je res, da je z leti precej manj revolucije kakor evolucije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsungov mobilnik Galaxy Fold
Gregor Grosman

Tehnoloških novotarij je veliko na vseh področjih: od kavnih mlinčkov in naprav za vakuumiranje, zmogljivejših in pametnejših sesalnikov, robotov za vsa področja življenja, pametnih telefonov, pametnih ur, pametnih vozil, pametnih domov, pametnih pečic, pametnih ... čelad!?
Veliko lažje obiskovalec IFE odgovori na vprašanje, kaj se mu je najbolj vtisnilo v spomin in kje je bila na sejmu največja gneča. Če je bilo 99,9 odstotka razstavljenih izdelkov hitro dostopnih - za vse, kar si lahko prijel v roke, si moral v katerikoli dvorani čakati zgolj minuto ali dve - je bilo povsem drugače v dvorani City Cube, kjer se je predstavljal Samsung. Da smo lahko potežkali težko pričakovani pregibni mobilni telefon Galaxy Fold, smo morali v vrsti čakati več kot 20 minut. Nekateri so čakali celo krepko preko pol ure. Vse to za minuto testiranja tečajev in občudovanja edinstvenega zaslona in za možnost pohvaliti se, da si ga imel v rokah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta