6 nasvetov, ki vas lahko pripeljejo do močnejših spolnih vrhuncev

D.Ži
04.08.2020 10:05

Kako je kaj z vašimi ročnimi spretnostmi?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Da bi obeležili nacionalni dan orgazma, ki je na koledarju zabeležen 31. julija, v glavnem v državah, kot so Velika Britanija, ZDA in Kanada, se je britansko podjetje, specializirano za spolne pripomočke, odločilo pripraviti nekaj nasvetov, ki naj bi ljudi lažje pripeljali do orgazma. 
Ena glavnih težav spolnega zdravja je nesposobnost doseganja orgazmov, pogosto zaradi stresa, utrujenosti ali nekaj popitih kozarcev preveč, piše Daily Star. V tovarni HotOctopuss imajo nekaj koristnih nasvetov, ki bi vam lahko pomagali do močnejšega spolnega vrhunca.
1. Izboljšajte seks s pogostejšo masturbacijo
To je nasvet za ljudi, ki redko masturbirajo ali pa sploh ne. Če se za orgazem povsem zanesete na partnerja, ga boste morda dosegli težje. Masturbacija je zato eden od načinov, kako najboljše izboljšati seks s partnerjem.
2. Spolne igračke za pare
Spolne igračke, ki so prilagojene parom, na trgu postajajo vse pogostejše. Potrebno jih je samo preučiti in se domisliti, kako bi jih s partnerjem radi preizkusili. 
3. Življenje na robu
Izboljšajte svoj orgazem tako, da se namenoma izognete vrhuncu. Gre za tako imenovani edging. Vzburite se skoraj do samega vrha, sami ali s partnerjem, nato pa se orgazmu odpovejte. Gre za trening, ki v končni fazi pripelje do močnejšega vrhunca. 
4. Več dihajte
Ko se bližamo orgazmu, pogosto pozabimo dihati. Globoki vdihi bodo pospešili prekrvavljenost in več krvi poslali naravnost v genitalije. Tako bo vaš orgazem postal še intenzivnejši. Lahko eksperimentirate tudi z različnimi načini dihanja. 
5. Pogovarjajte se packasto in to s seboj

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta