Ste že slišali za pravilo 6-ih minut? Če bi, bi najbrž v postelji bili vrhunski

D.Ži
07.07.2020 09:50

Tako malo je potrebno, pa bosta v spalnici zadovoljna in zadovoljena oba.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V šestih minutah se skriva ključ do zadovoljstva v postelji, trdijo kanadski strokovnjaki. Izpeljali so raziskavo, v kateri je sodelovalo 1500 ljudi, in ugotovili, da so tisti, ki so pred samim spolnim aktom imeli vsaj šest minut predigre, drastično povečali svoje možnosti, da bodo "spolno zelo zadovoljni". Raziskavo so izvedli strokovnjaki podjetja Trojan, ki se ukvarja z izdelavo kondomov, pomagali so jim sodelavci kanadskega Sveta za spolno osveščenost in izobrazbo.
Moški lahko večinoma tudi brez tega doživijo orgazem, pri ženskah pa je pravilo šestih minut bolj pomembno. "Šest minut je kritično obdobje. Ljudje so najbolj zadovoljni s svojim spolnim življenjem, če v tem času sodelujejo v različnih aktivnostih. Gre za zelo preprosto stvar, ki vam lahko pomaga izboljšati zvezo in nič ne stane," pravi profesor Robin Milhausen z univerze v Guelphu.
Študija je pokazala, da je 55 odstotkov moških in 56 odstotkov žensk zadovoljnih s svojim seksom, po spolnem aktu pa prakticirajo "postspolno obnašanje", torej božanje in podobno. Torej ... ključ je v šestih minutah. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta