9 razlogov, zakaj v postelji ne doživite vrhunca

D.Ži
04.06.2019 09:58

Obstaja dober razlog, zakaj se vam ne uspe povzpeti na vrh.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekateri pravijo, da orgazem ne sme vedno biti glavni smisel spolnosti, a je vsekakor najboljši način, kako zaključiti poredno igro med rjuhami. No, vsak se do vrhunca ne povzpne, kaže raziskava, ki jo je izvedel portal Superdrug Online Doctor, o njegovih odkritjih pa poroča Metro, ki navaja, da za spodleteli orgazem obstaja vsaj devet razlogov. 
1. Raztresen um
Razmišljanje o nespolnih rečeh je prvo na seznamu vzrokov za pobegli orgazem, navedlo ga je kar 16,7 odstotka vprašanih moških in 16,1 odstotka žensk. Če vam med seksom nekaj neprestano leži na duši, potem je to znak, da bi se o tem morali pogovoriti ali se lotiti reševanja zadeve.
2. Počasen tempo
Počasen in čuten seks je lahko zelo vroč. Za kar 15,3 odstotka moških in 16,7 odstotka žensk pa ta tehnika predstavlja oviro na poti do vrhunca. Če vas moti pomanjkanje hitrosti in intenzivnosti, obstaja enostavna rešitev. Zagrabite partnerja/partnerico in zadeve pospešite.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta