Denar, mamila in fetiši: Bogati mladi Arabci imajo radi zelo ekstravagantne zabave

D.Ži
12.03.2021 10:03
Delavci vidijo marsikaj, od sledi sperme, urina, bruhanja, fekalij na postelji, tleh, steklenih mizah in zidovih. Zaradi premožnosti jim hoteli gostoljubja nikoli ne odrečejo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Šejk Khalid bin Sultan Al Qasimi, sin sultana Muhammada Al Qasimija, je leta 2019 umrl v Londonu. Mediji so se takrat razpisali, da naj bi užival mamila in redno sodeloval na spolnih orgijah. V njegovem prestižnem stanovanju naj bi našli tudi večjo količino najbolj kakovostne droge, ki se je nahajala v neposredni bližini njegovega trupla. Khalid je morda najbolj znana žrtev teh razvpitih razuzdanih elitnih zabav, ki si jih prirejajo bogati Arabci. Mladi, prestiža vajeni šejki svoj nepremišljen hedonizem včasih plačajo tudi z življenjem. 

Videli in doživeli so vse, kar se da kupiti z denarjem, prepotovali so svet in prej ali slej jim postane dolgčas. Vedno iščejo novo vznemirjenje, ne glede na to, kako nevarno je. Zabave bogatih Arabcev naj bi bile polne mamil, opiatov in spolnih pripomočkov, včasih se vse skupaj konča tudi tragično. Neimenovane priče, ki so na lastne oči doživele te zabave, v glavnem gre za zaposlene luksuznih hotelov, vil in jaht pravijo, da mladi bogataši za seboj puščajo pravi svinjak, piše britanski Metro. 

Nek tujec, ki je mastno služil s tem, da je bogatim naročnikom dobavljal mamila in prostitutke, je odkril, da je ena njegovih nalog bila tudi nabava čim bolj ekstravagantnih spolnih pripomočkov, vibratorjev in bičev. Spominja se, kako so latvijske in ruske prostitutke z mercedezi vozili do jaht, kjer so z njegovimi strankami preživele tri dni. Pravi, da so Arabci najbolj radodarni ljudje na svetu in da je denar zanje zgolj papir. V eni sami noči lahko od njih iztržite tudi po 35.000 evrov. Obožujejo jahte, ženske izberejo pred plovbo, včasih je na krovu tudi deset lepotic, največkrat gre za manekenke, ki so delno ali povsem slečene.  Skupaj se predajajo mamilom, alkoholu in seksu. Ob koncu večera ženske dobijo ovojnice z dogovorjenim zneskom. Zaposleni enega od bahrajnskih hotelov so potarnali, da je čiščenje sob po takih zabavah zelo naporno, a da savdski bogataši tam pustijo tudi po 200.000 evrov, kar je zanje še vedno drobiž. Na orgijah bojda sodeluje tudi po deset moških in žensk. Zaposleni se nagledajo vsega, od sledi sperme, urina, bruhanja do fekalij po pohištvu in stenah. Ker prinašajo velik denar, jim hoteli še naprej izkazujejo gostoljubje. Delavec iz londonskega hotela se spominja, da je nekoč bilo po tleh toliko bruhanja, da niti hoditi ni mogel. Najete ženske, pripravljene izpolniti kateri koli fetiš, o svojem delu redko govorijo. 

Princ Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud je nekoč v svoji 37 milijonov dolarjev dragi vili Los Angelesu pripravil razvratno spolno zabavo. Sosedje so opazili okrvavljene ženske in poklicali policijo, ki je princa leta 2017 prijela. Veliko naj bi bilo tudi siljenja v razne spolne prakse. Ukrajinec, ki bogataše prav tako povezuje s prostitutkami, razkriva, da jih ugledni hoteli pogosto sami pokličejo, ko se najavi kak premožni gost. Okusi so različni.

Vsi nočejo prsatih blondink. Nekaterim prijajo gejevske orgije. Nek poslovnež je nekoč zahteval 10 prostitutk v burkah, alkoholu in mamilom pa se je zaradi načelnih razlogov odrekel. Nek šejk iz Jemna si je zaželel 30 žensk iz Afrike in večjo količino viagre. Naslednji da je bilo videti, kot bi v hotelski sobi eksplodirala bomba. Ženske, ki na teh dogodkih zadovoljujejo moške, naj bi prejele tudi po 1000 dolarjev na uro. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta