(FOTO in VIDEO) Gledal koncert Celine Dion, čez nekaj dni je prispela nenavadna pošiljka. Zdaj mu je ime ...

A.L.
05.01.2021 15:27
Kaj je storil, je ugotovil šele čez nekaj dni.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji pišejo o nenavadnem dogodku, ki se ne zgodi prav pogosto. 30-letni Thomas Dodd, kot je njegovo pravo ime, si je v času božiča privoščil nekaj sprostitve. Medtem ko je na božični večer po televiziji spremljal koncert glasbene zvezdnice Celine Dion, je spil nekaj kozarcev preveč, šele čez nekaj dni pa ugotovil, kaj je v tem času storil.

Thomas Dodd didn't realize he had changed his name until he received a letter in the mail. Whoops.

Objavil/a Upworthy dne Ponedeljek, 04. januar 2021

Vse, česar se spomni, je, da je bila steklenica penine hitro prazna, za tem pa je na spletu našel obrazec za spremembo imena. Ostalih podrobnosti se, kot pravi, ne spominja. "Prisežem, da se ničesar ne spomnim. Vem samo, da sem gledal koncert in postal rahlo omotičen od alkohola.''

Čez nekaj dni ga je ob prihodu iz službe v nabiralniku čakala dokumentacija s potrdili o spremembi imena. Thomas Dodd se je tako uradno preimenoval v Celine Dion. ''Nisem se zavedal, kaj sem storil, dokler me ni pričakala velika kuverta. Moral sem sesti, nisem mogel verjeti. Poklical sem banko, kjer so vse potrdili," je dejal.

He even paid for eight extra certificates to prove it 😂

Objavil/a Daily Mirror dne Petek, 01. januar 2021

Dejstvo, da se bo odslej podpisoval z drugim imenom in priimkom, je sprejel precej hitro in mirno, kot pravi, kanadsko pevko naravnost obožuje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta