(FOTO) Govori se, da naj bi Severina bila zaljubljena v tega postavnega vinarja. To pravi poročena pevka ...

D.Ži
26.11.2020 10:00
Hrvaška zvezdnica trdi, da je postavni vinar le prijatelj. Med njenim dopustom je sicer opravljal delo telesnega stražarja. Nedavno je Severina svojo ekipo odpeljala na vinotoč ob Voštiniću, njen mož Igor druženju zvezdničninega najožjega kroga ni prisostvoval.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekaj se dogaja. Ko piše portal 24sata, Igor Kojić svoje žene Severine ni obiskal že šest mesecev. Zakonca si sicer še sledita na družbenih omrežjih, nazadnje sta javno komunicirala ob Igorjevem rojstnem dnevu pred štirimi meseci, ko mu je 48-letna Severina zaželela vse najboljše. Dvojica naj bi bila še vedno poročena, nihče ni vložil zahteve za ločitev. 

Srbski Stars piše, da naj bi se pevka medtem precej z bližala z mladim vinarjem Tomislavom Voštinićem. Z 38-letnikom je bila poleti celo na križarjenju in o njem govorila kot o svojem telesnem stražarju. Ko so novinarji želeli v živo preveriti, kakšno je stanje, so na Tomislavovi domačiji izvedeli, da naj bi bil na nekem službenem potovanju, v vasi Graberje Ivanićko pa so izvedeli, da se res že nekaj časa naokoli govori o tem, da naj bi se med vinarjem in pevko nekaj pletlo. 

Ob kocu poletja je Severina svojo najožjo ekipo povabila na Voštinićev moderni vinotoč, ki se nahaja kakšne pol ure vožnje iz Zagreba, od tam je objavila tudi sliko na družbenih omrežjih. Pozirala je v rdeči obleki, z njo je bilo tudi nekaj njenih najožjih sodelavcev, vključno z menedžerjem Tomislavom Petrovićem. Voštinić, ki za seboj že ima en zakon, govoric zaenkrat ne komentira. Se je pa preko svojega predstavnika za stike z javnostmi oglasila Severina. "Radi bi vas obvestili, da gre za osebo iz širšega kroga Severininih prijateljev, ki je gostil dogodek, ki so mu prisostvovali Severina in prijatelji. Zavračamo vsa namigovanja o kakšnem koli drugačnem odnosu," je sporočila pevka preko svoje ekipe.

Minulo nedeljo je bila peta obletnica njene poroke s Kojićem. Ob tem se zakonca na Instagramu nista oglasila. Po govoricah, da naj bi Severina imela ljubimca, je Igor objavil le posnetek iz enega od samostanov na Kosovu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta