(FOTO) Na olimpijskih igrah tudi Brazilka, ki si je v Riu pred nastopom privoščila večurni spolni maraton

M.R.
22.07.2021 13:15
Na letošnjih olimpijskih igrah v Tokiu bo sodelovala tudi brazilska skakalka v vodo, o kateri so mediji pred petimi leti v času iger v Riu poročali zaradi njenega spolnega maratona z brazilskim kanuistom Pedro Goncalvesom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ingrid Oliveira
Profimedia

Namesto da bi si pred tekmovanjem odpočila, je namreč Ingrid Oliveira na prejšnjih olimpijskih igrah svojo sotekmovalko Giovanno Pedroso prosila, da zapusti sobo in jo pusti samo z rojakom kanuistom. Pedrosa najprej sobe ni želela zapustiti in je svojo sotekmovalko prepričevala, da imata naslednji dan nastop za olimpijsko odličje, a jo je Oliveira vseeno prepričala, da je sobo zapustila in ji zatrdila, da je na nastop pripravljena. Očitno pa to ni bilo res, saj je brazilski dvojec, ki je veljal za absolutnega favorita, ostal brez odličja.

Na koncu je vse priznala in dejala, da ji je to zagrenilo življenje. "Seks maratonka, orgije, kontroverzna ... Ljudje o meni govorijo take besede. Govorijo o moji zadnjici. Maltretiral me je ves svet. Nastala je zgodba, ki se ponavlja in ponavlja. Samo zato, ker sem ženska, ki je seksala. Odpeljala sem Pedra v sobo, vendar pa to ni bilo eno noč pred tekmovanjem. Nikogar nisem iz sobe vrgla zaradi tega. In tudi z iger me niso izključili. Midva sva si v nekem trenutku zaželela nekaj več kot tudi številni drugi," je Oliveira pojasnjevala pred leti. 

Spomnila je še, da so med igrami v Riu v olimpijski vasi športnikom in osebju podelili ogromno kondomov. Junija 2016 so mediji poročali, da bodo več kot 10.000 udeležencem iger razdelili kar 450.000 kondomov. "Bolt je v sobo odpeljal žensko, ki ni imela akreditacije, ljudje so si na Tinderju odpirali račune, da so lahko flirtali. A le moj primer je bil v javnosti," je nadaljevala in dodala: "Ko so mi povedali, da bo vse prišlo v medije, sem več dni jokala. Ljudje so me žalili na družbenih omrežjih."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta