(FOTO) Med olimpijado radoživa skakalka v vodo sedaj služi kot manekenka za spodnje perilo in kopalke

D.Ži
04.02.2021 08:55
Ingrid Oliveira naj bi iz sobe nagnala cimro in se sredi brazilske olimpijade vso noč predajala užitkom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Veste, kdo je Ingrid Oliveira? Gre za brazilsko skakalko v vodo, ki jo je med spletne zvezde ponesel škandal, zaradi katerega se je o njej govorilo po vsem svetu. Ingrid se je znašla v središču afere v času olimpijskih iger v Riu, ko je postalo jasno, da je pred svojim tekmovalnim nastopom imela pravi spolni maraton z brazilskimi kanuistom Pedrom Gonçalvesom. Namesto da bi počivala, je vrla Ingrid iz hotelske sobe nagnala svojo sotekmovalko Giovanno Pedroso in se nato več ur predajala užitkom. Cimra najprej ni želela oditi, saj se je želela pripraviti in spočiti pred bitko za medalje, a je bila Ingridina pohota močnejša in na koncu je vendarle dvojico pustila samo.

Oba Brazilca, tako Olivierova kot njen neumorni kanuist, sta bila favorita za zlato medaljo, naslednji dan pa sta utrujena od seksi maratona na tekmovanjih oba gladko pogorela. Oliveiro naj bi nato, vsaj tako se je govorilo, vrgli iz reprezentance in splet je nanjo počasi pozabil. Pa se je oglasila sama in delila svojo zgodbo tistega sočnega večera. Pravi, da je Pedra res pripeljala v sobo, a ni iz nje nagnala nikogar in tudi iz reprezentance je niso vrgli.

"Zaželela sva si nekaj več, tako kot mnogi športniki v olimpijski vasi," pravi. Razkrila je, da je Usain Bolt v svojo sobo pripeljal žensko, ki ni imela niti akreditacije, in da so športniki veliko komunicirali preko Tinderja. Jezna je, da so se spravili prav nanjo, čeprav so se osvajali tudi vsi ostali. V ekipi so ji grozili celo s tem, da bodo zgodbo poslali v medije.

Olivera danes denar občasno služi kot manekenka za spodnje perilo in kopalke, od skokov v vodo se ni poslovila in želi nastopiti tudi na olimpijadi v Tokiu. Morda bo tam imela nekaj težav pri iskanju nove cimre

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta