(FOTO) Navdihujoče: Aktualna mis odvrgla krono in se vrnila v bolnišnico, kjer bo pomagala obolelim s koronavirusom

A.L.
08.04.2020 10:32

"Želela sem se vrniti domov, v službo, zato sem študirala. Kdaj je boljši čas, da uporabim to znanje, kot zdaj."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Iz Velike Britanije prihaja zgodba o Bhashi Mukherjee, ki je leta 2019 postala mis Anglije, a se je v času izbruha koronavirusa vrnila v domovino, da bi nadaljevala z zdravniško kariero in pomagala ljudem, poroča CNN.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9v-Kn-nDut/{/instagram}
24-letnica je bila povabljena, da kot ambasadorka gostuje v različnih državah sveta, vse skupaj naj bi trajalo do avgusta. A situacija se je hitro obrnila na glavo, zaradi novega koronavirusa je Bhashi prejemala vse več sporočil bivših sodelavcev iz bolnišnice, v kateri je delala. Sporočali so ji, v kako težkem položaju so, kar jo je spodbudilo, da se iz Indije, kjer se je v tistem trenutku nahajala, vrne na delovno mesto.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8YaSMXn5aC/{/instagram}
CNN povzema besede 24-letne manekenke, ki je prepričana, da ni prav, da nosi krono, kljub temu, da je v zadnjem obdobju kot misica delovala dobrodelno. Kot pravi, ljudje po vsem svetu umirajo, njeni sodelavci veliko delajo in zato ne bi bilo prav, da jim ne priskoči na pomoč. "Med opravljanjem humanitarnega dela se od mene še vedno pričakuje, da bom lepa in da bom na glavi nosila krono. A želela sem se vrniti domov, v službo, zato sem študirala. Kdaj je boljši čas, da uporabim to znanje, kot zdaj."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B76TVbJH0wr/{/instagram}

Bhasha se je že vrnila v London, še preden lahko začne z delom, pa mora 14 dni preživeti v samoizolaciji. Manekenka je sicer specializirana za bolezni dihal.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7TvloYHboY/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5cgoagHTJ1/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta