(FOTO) Neverjetna zgodba: Prodajalka jo je zaradi prekomerne teže poslala domov, danes je neprepoznavna

A.L.
04.05.2021 10:22
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Iz Združenih držav Amerike prihaja zgodba s srečnim in navdihujočim koncem. Ali Stutz Buch je doživela neverjetno preobrazbo, povod zanjo pa so bile ostre besede prodajalke. Zgodba se je začela z obiskom salona s poročnimi oblekami, kjer je 29-letnica iskala svojo sanjsko opravo. Še preden je uspela pomeriti katero od oblek, ji je prodajalka zabrusila, da ji obleke v salonu ne bodo prav, zato naj raje obišče trgovine, kjer so na voljo večje številke.

Ponižana in osramočena se je Ali Stutz Buch vrnila domov, kmalu pa je sprejela odločitev, da do poroke močno shujša. Z jedilnika je odstranila ogljikove hidrate in sladkor, prvi rezultati so bili vidni že kmalu, končni rezultat pa je naravnost osupljiv. 29-letnica je uspela izgubiti 57 kilogramov, s pomočjo estetskega posega so ji odstranili še odvečno kožo na trebuhu, povečala si je tudi prsi.

S svojo preobrazbo danes navdušuje mnoge, o časih pred spremembo življenjskega sloga pa je mamica dveh otrok povedala: "Preden sem začela z dieto, sem na dan pojedla tudi do 6000 kalorij. Pojedla sem recimo celo torto, se počutila krivo in potem pojedla še eno. To je bil začaran krog." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta