(FOTO) Nikoli ne uganete, s čim se ukvarja dve leti mlajša sestra Grete Thunberg

A.L.
20.02.2020 16:02

Premiera muzikala, v katerem bo Beate zaigrala mlado Edith Piaf, bo 19. septembra v Stockholmu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

14-letna Beate Thunberg, mlajša sestra okoljske aktivistke Grete Thunberg, je sporočila, da bo prihodnjo jesen nastopila v muzikalu o Edith Piaf v Stockholmu. Kot kaže, najstnica stopa po poteh njune mame Malene Ernman, znane operne pevke, ki je leta 2009 Švedsko zastopala tudi na Evroviziji. Kljub navdušenju nad glasbo pa 14-letnica s sestro Greto deli tudi ljubezen do živali in skrbi za okolje, poročajo tuji mediji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6OVQ3LlbtA/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ni skrivnost, da ima Greta Thunberg diagnosticiran avtizem, nekoliko manj znano pa je, da so zdravniki vedenjsko motnjo diagnosticirali tudi njeni mlajši sestri Beate. Njuna mama je pred časom povedala, da 14-letnica trpi za ADHD, Aspergerjevim sindromom in obsesivno kompulzivno motnjo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlPnLGnliMe/{/instagram}
Premiera muzikala, v katerem bo Beate zaigrala mlado Edith Piaf, bo 19. septembra v Stockholmu. V predstavi se ji bo pridružila tudi njena mama, ki bo Piafovo odigrala v zrelih letih, še poročajo tuji mediji. "Že odkar sem izvedela, da bom nastopila v muzikalu, pojem in plešem. Izvajanje njene brezčasne glasbe mi pomeni uresničitev sanj," je povedala najstnica. Greta Thunberg je lani ponosno sporočila, da je na mlajšo sestro nadvse ponosna in, kot kaže, je podpora, ki jo izkazujeta druga drugi, vzajemna.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8JWPKLpRnp/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6GR-RJJjhD/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta