Ko se ti stemni pred očmi: Življenje moških z zares velikim udom je vse prej kot pravljično

D.Ži
13.01.2020 13:47

Od ljubljenja, ki je posteljo spremenilo v nekaj, kar je spominjalo na prizorišče zločina, do pretrganih presredkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia/izrez

Tudi vsega dobrega je lahko preveč. Pravijo. In očitno se ne motijo. Zelo obdarjeni moški in ženske, ki so bile z njimi v zvezah, so se odločili javno spregovoriti ter ljudi osvestiti, da tudi v razmerjih z zares velikim penisom ne cvetijo samo rožice. Da življenje z velikim spolovilom ni pravljica, razkrivajo zgodbe, ki so jih zbrali na portalu BuzzFeed.
"Moj fant je imel največji penis, kar sem jih kdaj videla. Medtem ko sva čakala na pico, sva se poskušala onegaviti v dnevni sobi. Bilo je mučno, saj je v nekem trenutku fant s penisom zadel napačno luknjo, zaradi mojega upora pa se mu je penis zvil.  Ko je dostavljavec prinesel pico, je lahko videl, kako se v solzah držim za zadnjico, poleg mene pa fanta, ki se je v solzah držal za svoj penis. Dala sva mu napitnino, da bi prizor čimprej pozabil," na BuzzFeedu pripoveduje uporabnica.
"Prvič v življenju sem oralni seks nudila fantu, ki je imel največji penis, kar sem jih videla. Bil je tako velik, da mi je izzval napad astme. Stara sem bila 16 let, on 17 in nisva imela vozniškega dovoljenja. Njegova mama naju je morala odpeljati na urgenco, saj pri sebi nisem imela pršila proti astmi. Ko ga je vprašala, kaj sva počela pred napadom, se je zlagal, da sva igrala neko družabno igro," se spominja druga. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta