Ljudje v teh astroloških znamenjih najtežje prenesejo prekinitev zveze

M.R.
26.07.2020 16:38

Prekinitev zveze nikoli ni enostavna, vsak pa jo prenese na svoj način. Nekateri hitro nadaljujejo življenje, nekateri pa pogosto znotraj sebe nosijo jezo, ki lahko traja več let in se enostavno ne morejo sprijazniti z dejstvom, da je zveza končana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Lahko gredo celo tako daleč, da se ne morejo pomiriti, dokler se ne maščujejo. Tu so tri nebesna znamenja, ki si najtežje zacelijo rane na zlomljenem srcu. 

Škorpijon

Pripadniki tega astrološkega znamenja so zelo strastni ljubimci. Najtežje pa sprejmejo prekinitev zveze, še posebej, kadar jih partner pusti nenadoma in na grob način. Njihov prvi odziv je lahko miren, a pozneje se lahko spremeni v bes in frustracijo, ki lahko preraste v željo po maščevanju. Škorpijoni so lahko zaradi prekinitve zveze dolgo časa jezni in ogorčeni, v nekaterih primerih lahko to traja celo več let. Prav zato želja po maščevanju lahko vodi njihovo srce, vse dokler ne najdejo nove ljubezni. 

Kozorog

Kozorogi imajo potrebo po nenehnem analiziranju, tako v poslovnem kot tudi v zasebnem življenju. Uživajo v zlaganju kock, saj jim gredo logistika in iskanje odgovorov dobro od rok. Po prekinitvi zveze večina kozorogov preide v fazo samoanalize, saj želijo ugotoviti, kaj je bilo v zvezi napačnega in pogosto lahko krivdo pripišejo sebi. Če pa ugotovijo, da je krivda na strani drugega partnerja, pa postanejo jezni. Razvijejo lahko toliko negativnih občutkov, da začnejo sovražiti osebo, ki so jo do včeraj ljubili. Običajno traja dolgo časa, preden kozorogi sprejmejo prekinitev zveze in se se znebijo jeze.

Tehtnica

Tehtnice imajo potrebo po ravnotežju in harmoniji, zaradi česar lahko prekinitev ljubezenskega razmerja poruši ravnovesje v njihovem življenju. To je eden izmed razlogov, zaradi katerih tehtnice težko sprejmejo prekinitev in postanejo vznemirjene in jezne. Zanimivo je, da čeprav globoko v sebi gorijo zaradi jeze, navzven kažejo, da nadaljujejo svoje življenje in da je vse v redu. Zelo so nagnjene k manipuliranju in lahko po drugi strani partnerja obsedejo, se mu še naprej oglašajo ali pa so izmišljajo določene igrice, kako bi ga zopet vrnile v svoje življenje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta