Moški se jim ne morejo upreti: Ženske teh nebesnih znamenj so največje zapeljivke

D.Ži
01.09.2020 10:46

Dejstvo je, da imajo nekatere ženske pri osvajanju moških več uspeha od ostalih. Morda je njihova skrivnost zapisana v zvezdah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tisti, ki verjamejo horoskopom in astrologiji, pravijo, da se zvezde kdaj kaj odločijo namesto nas. Tako naj bi ženske nekaterih nebesnih znamenj lažje osvajale moške. Na njihov šarm naj bi moški padali kot muhe, kjer koli se pojavijo, jim vselej uspe pritegniti veliko pozornosti. In katere so te strupene osvajalke?
Device
Pripadnice tega znaka zasedajo prestol, ko govorimo o zapeljevanju. Zelo so čustvene, a svoje občutke znajo tudi nadzorovati. Svoje želje in načrte hranijo zase, saj menijo, da je skrivnostnost dostojanstvena. Moške osvajajo s svojim šarmom. 
Vodnarke
Na drugem mestu so ženske, rojene v znamenju vodnarja, ki imajo glede partnerjev zelo visoka pričakovanja in niso jih pripravljene znižati. Partner mora z njimi ravnati zelo spoštljivo, o tem niso pripravljene razpravljati. Čutne so, inteligentne in rade imajo zabavo. Vedno so za druženje, v njihovi navzočnosti morate biti pripravljeni na iskrenost, saj ne marajo laži. 
Tehtnice
Na tretjem mestu lestvice zapeljivosti so tehtnice. Ženstvene, pametne in aktivne. Ko se pojavi težava, bodo našle rešitev. Od moških pričakujejo, da za njih skrbijo. Tudi v denarnem smislu. So prefinjene, elegantno se oblačijo in imajo rade drage reči. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta