Ta 4 nebesna znamenja naj bi najpogosteje skakala čez plot

D.Ži
19.08.2020 10:05

Med nami so ljudje, ki nekoliko težje ostanejo zvesti samo enemu partnerju. Seveda, če verjamemo horoskopom in tem rečem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Prevara je razlog razpada številnih zvez, zakonov in zelo malo ljudi si želi pristati na mestu prevarane osebe. Po pisanju The Earth Childa naj bi nekatera nebesna znamenja bila k skoku čez plot bolj nagnjena. Izpostavili so štiri znamenja, ki se varanju najtežje uprejo.  
Lev
Levi so vodljivi in lahko jih je zapeljati. Padajo na sladke besede, laskanje, zato se tveganje varanja močno poveča. Zaradi visoke samozavesti se drugim ljudem zdijo privlačni. Radi so v središču pozornosti in uživajo, če se kdo spogleduje z njimi. 
Tehtnica
Tehtnice se ne marajo prepirati in za vsako ceno poskušajo uiti globljim razpravam. Včasih se pretvarjajo, da se nič ni zgodilo, le zato, da bi v hiši ohranile mir. Čeprav večinoma niso zelo nagnjene k varanju, bodo čez plot skočile, ko se bodo želele ponovno počutiti ljubljene, zlasti če so v trenutni zvezi nezadovoljne. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta