Spolne delavke odkrile najbolj žalostne zahteve svojih strank, ob katerih so se razjokale

D.Ži
09.04.2021 07:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Spolne delavke so na spletnem družbenem omrežju Reddit delile najbolj žalostne želje svojih strank in s tem razkrile, kako osamljeni so nekateri in da je človek za nekaj bližine, družbe in dotikov pripravljen tudi plačati. Nekatere želje so jih pretresle tako zelo, da so se razjokale in spoznale, da njihovo delo v nekaterih primerih tudi rešuje življenja. Njihovi spomini so pretresljivi.

"Nek moški me je prosil, naj ga objemam, medtem ko joče. Na koncu sem jokala tudi jaz."

"Imam stranko, ki mi plača, da vsake toliko obiščem njegovo mamo in preverim, če je z njo vse v redu. Z njo malce poklepetam, jo peljem na kosilo in ji delam družbo. Tudi če bi mi nehal plačevati, bi s tem najbrž nadaljevala."

"Najbolj žalostni so rojstni dnevi. Pred leti mi je moški plačal, da sem z njim preživela nekaj ur, saj je imel rojstni dan, ni pa imel nikogar, s komer bi lahko praznoval. Najmanj, kar sem lahko naredila, je bilo, da sem mu kupila torto in darilo."

Profimedia

"Nek starejši gospod mi je plačal za objeme. Pestoval me je v naročju, medtem ko je igrala nežna glasba. Kasneje mi je priznal, da je to nekoč počel tudi s svojo ženo, ki je medtem žal že umrla in jo pogreša."

"Imela sem starejšo stranko. Moški si je v glavnem želel le malce družbe. Skupaj sva nakupovala, obiskovala restavracije, gledala filme in se božala. Pripovedoval mi je o svoji družini in spominih. Pred kratkim je umrl in bila sem tudi na njegovem pogrebu."

"Nekdo me je prosil, naj ga obiščem sredi noči, in mi za to ponudil denar. Ko sem prišla, si je želel le, da bi zaspal na mojih kolenih."

"Sedela sva na postelji in nenadoma je začel jokati. Rekel je, da mu je umrl oče in da tega bremena sam ne more nositi, zato je potreboval ramo za jokanje."

Profimedia

"Ko se je moški pred mano začel slačiti, sem na njem opazila žensko spodnje perilo in priznal je, da dvomi o svoji spolnosti, a da o tem ne more z nikomer govoriti, še najmanj s svojo ženo. Ure in ure sva nato klepetala o modi."

"Nekega večera je moški začel jokati in mi povedal, da se nahaja sredi grde ločitve. Zvenelo je, da še vedno ljubi svojo ženo, a da je ta že z drugim. Poskušala sem ga potolažiti, čez nekaj tednov pa izvedela, da si je vzel življenje."

"Tip si je zaželel, da bi mu bila najboljša prijateljica, saj nima nikogar drugega. To se me je zelo dotaknilo."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta