Moški, rojeni v teh 4 nebesnih znamenjih, so najboljši ljubimci na svetu

D.Ži
31.03.2021 09:55
Zvezde očitno določajo tudi naše posteljne spretnosti, ki jih nekateri moški premorejo nekaj več.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če verjamemo astrologom, so nebesna znamenja tista, ki v naših življenjih določajo cel kup reči, očitno tudi to, kako dobri smo v postelji. Kreativni, predani, predrzni. Najboljši ljubimci so bojda rojeni v teh štirih nebesnih znamenjih. 

Tehtnica

Moški, rojeni v znamenju tehtnice, se znajdejo na vseh življenjskih področjih, tudi kar se seksa tiče. Spretni so pri nežnem ljubljenju, pa tudi pri uresničevanju najbolj norih spolnih fantazij svoje boljše polovice, piše Herway. Pomemben jim je obojestranski užitek in redko se zgodi, da partnerkinemu užitku posvečajo več pozornosti kot svojemu. S tehtnicami vas vedno čaka nekaj novega. Živijo v trenutku in vsakič se ljubijo tako, kot da je zadnjič. 

Lev

S svojimi partnerkami ravnajo tako, kot da so kraljice. Zelo se osredotočijo na njihov užitek. Pomembno jim je, da v postelji navdušijo. V vsem, kar počnejo, so radi najboljši. Redko boste srečali leva, ki je slab v postelji. Seks je visoko na lestvici njihovih življenjskih prioritet. So dominantni, strastni in povsem predani temu, kar počnejo. 

Škorpijon

Gre za najbolj strastno nebesno znamenje, v postelji, pa tudi v življenju nasploh. Partnerki se bodo povsem posvetili. Njihov spolni nagon je močan in nikoli ne bodo zamudili priložnosti za seks. Po naravi so zelo osredotočeni in zavedajo se, da vaja dela mojstra. Naučili se bodo, kako boljšo polovico zadovoljiti do obisti, tudi na drugih področjih v življenju. 

Bik

Biki so nežni ljubimci, po seksu se radi stiskajo in božajo. Ne marajo avantur za eno noč, težijo k resni zvezi in stabilnosti v partnerskih odnosih. V seks bodo vložili vse - srce, dušo in telo. Poslušajo in uresničijo skoraj vsako željo in uživajo v tem, ko vidijo, kako boljša polovica uživa

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta