Ženske, ki imajo v postelji rade bolj grobe reči, so razkrile, kaj jih najbolj podžiga

D.Ži
17.03.2020 08:51

Ljubiteljev šeškanja in vezanja je med nami več, kot si mislite.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mnogi ljudje radi raziskujejo lastno spolnost in nekateri od njih kmalu ugotovijo, da najbolj uživajo v rečeh, ki se drugim zdijo perverzne. Za revijo Men's Health je spregovorilo pet žensk, ki redno izvajajo BDSM spolne prakse. Razkrile so, kaj jih v postelji najbolj podžiga in v čem najbolj uživajo. 
BDSM je sicer mednarodna kratica za Bondage Discipline Sadism and Mazohism (Vezanje, disciplino, sadizem in mazohizem). Nekatere osebe so nad partnerjem rade dominante, druge se mu z veseljem podredijo, nekateri pa ti dve vlogi kombinirajo. Pet žensk, ki se redno šeška, je razkrilo nekaj podrobnosti iz svojih spalnic. Nekatere so dominantne, druge podrejene, tretje pa se prilagajajo razpoloženju. 
Tammy (31): "Rada imam igro vezanja in omejevanja gibanja. Uživam, ko me dušijo, vežejo, šeškajo po zadnjici in grizejo. Rada imam, ko me vklenejo v lisice ali zvežejo s svilenim šalom. Ko sem zvezana, se lahko povsem podredim partnerju, če imam ob tem še zavezane oči, potem se moji drugi čuti izostrijo in je vse, kar partner počne z mano, še desetkrat bolje". 
Jane (33): "Rada kaznujem partnerja, ga izzivam, mu prepovedujem orgazem. Rada imam, ko me obožuje."
Denise (29): "Vezanje in igranje vlog sta pomemben del mojega spolnega življenja. Uporabljam uzde, lepljive trakove, krogle za v usta. Če greva še dlje, potem obožujem biče, zajčje krzno in perje, s katerim dosežem nežnejši učinek. Slednje pogosteje uporabljava v predigri."
Allison (25): "Rada ohranjam partnerja na robu zdržljivosti, kar pogosto vključuje vezanje in dušenje."
Kayla (33): "Obožujem dominacijo, udarce in vezanje. Rada imam, ko me šeškajo po goli zadnjici z rokami in temu dodajo še bič. Rada imam ta občutek na koži, od nežnejših do močnejših udarcev."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta