(TOTI LIST) Ekskluzivni razpored intervjujev, ki jih bo izvedel kolega Možina

TL
15.06.2020 11:00

Celo tisti, ki so sicer tako kot premier Janez Janša ali poslanka Alenka Jeraj nezadovoljni nad poročanjem RTV Slovenija in bi zato javni servis najraje ukinili, so bili sinoči navdušeni nad intervjujem z Urško Bačovnik Janša, ki ga je v osrednjem programskem času TV Slovenija opravil izjemni novinar Jože Možina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jože Možina
Robert Balen

Zato smo že nekaj minut po oddaji na Kolodvorsko poslali vprašanje, ali lahko podobne intervjuje pričakujemo tudi v prihodnje. In še preden je Toti list šel v tiskarno, ne pa v lokale, saj je branje časopisov tam še vedno prepovedano, so nam s TV Slovenija poslali naslednji razpored intervjujev, ki jih bo izvedel kolega Možina, seznam pa naj bi bil potrdili tudi že programski in nadzorni svet RTV Slovenija, Zbor za republiko, Združenje novinarjev in publicistov, Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve in Aleš Primc.
• 21. junij – Žan Janša, sin predsednika vlade. Prvič bo za javnost spregovoril o svoji karieri in o tem, kako do službe v Evropskem parlamentu.
• 28. junij – Nataša Pajenk, sestrična Janševe žene. O tem, kako pomagati družinam pri bančnih poslih, bo govorila izkušena bančna uslužbenka.
• 5. julij – Rajko Janša, brat predsednika vlade, bo odgovoril na vprašanje, zakaj se splača posojati večje zneske.
• 12. julij – Ivan Črnkovič, z Janšo soudeležen v aferi Patria, bo prvič pred kamerami predstavil formulo razdelitve dobička od izkoriščanj lesnih sekancev oziroma biomase.
• 19. julij – Peter Jančič, v času tretje Janševe vlade imenovani odgovorni urednik Siola, o tem, da nam je sosednja Madžarska, če primerjamo, lahko vzor demokratičnosti.
• 26. julij – Gospod Twitter, družbeno omrežje, ki ga obožuje slovenski premier, bo pojasnil, zakaj je dobro imeti multimedijski prostor v kletnih prostorih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta