(TOTI LIST) Kaj se bo zgodilo z našim Jelkom Kacinom? Takoj smo ga poklicali ...

Jelka Klimno
18.05.2020 10:20

Ker je Slovenija kot prva država v Evropi razglasila konec epidemije, nas je v uredništvu zaskrbelo, kaj se bo zgodilo z našim Jelkom Kacinom. Da dobimo informacije iz prve roke, smo ga takoj poklicali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotomontaža: Uroš ŠOŠTARIČ

Gospod Kacin, ali ostajate brez službe?
"Uživam, dokler še lahko."
Na zaupanje ste zaposleni v kabinetu zunanjega ministra Anžeta Logarja do 13. septembra. Epidemija je končana, torej tudi vaša vloga uradnega govorca?
"Do srede septembra bom še naprej z vami, saj je jasno, da prihaja drugi val epidemije ... " (v ozadju se zasliši: Gospodine, da donesem još nešto?)
Gospod Kacin, kaj ste spet na Krku?
"Em, um, eh, ne, ne, seveda ne, to je od moje sestrične mož. Veste, on je Hrvat."
Zakaj pa vam je rekel gospod?
"Spoštuje me bolj kot vi novinarji, ki ne spoštujete niti mojih tiskovnih konferenc. Na njih sem večinoma sam ... (v ozadju se zasliši: Hrvatski radio, prvi program. Vijesti) Benti, samo trenutek, spet so se mi postaje nekaj zdrmale."
Vi ste na Krku!
"Ne pa nisem! Vi in vaši novinarji se pa res lahko potrudite in pridete preverit čez cesto. Tudi 27. marca nisem bil! Sem že pojasnil, da pri nekaterih tvitih uporabim vse, kar mi kdo posreduje in se mi zdi relevantno. Tako je bilo tudi s posnetkom FlightRadarja! Ampak nisem ga naredil jaz!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta