(TOTI LIST) Pismo vodstvu Radiotelevizije Slovenija: Zahtevamo še tretjo, pošteno Tarčo!

Crance Fukjati
04.05.2020 10:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Uredništvo Totega lista je vodstvu Radiotelevizije Slovenija in njenemu uredništvu v petek posredovalo javno zahtevo. Ker pristojni na javnem servisu z njo niso seznanili javnosti – pričakovali smo vsaj objavo na Multimedijskem centru RTV Slovenija, a je to več kot očitno prepovedala globoka država, ki še vedno obvladuje vse večje medije v državi-, vsebino zahteve v nadaljevanju objavljamo v celoti.
•••
Spoštovani,
v preteklih dneh, tednih in mesecih ste v vaših programih, zlasti na Televiziji Slovenija, predvajali vsebine, ne da bi pri tem sledili profesionalnim kriterijem, kar se je pokazalo predvsem pri izbiri gostov in pri tem, da ste brez prepričljivih in verodostojnih dokazov nekatere znane osebnosti obdolžili nenavadnih, celo koruptivnih dejanj. Čeprav morajo vaši novinarji in uredniki zagotoviti uravnoteženost poročanja v vseh oddajah, se na to enostavno požvižgate, kar je za javno radiotelevizijo, katere delovanje smo državljani prisiljeni financirati z RTV-prispevkom, še posebno sramotno.

Fotomontaža Natalija Jurše
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta