(TOTI LIST) Promovirati "čim več" in "čim bolje"

Izola Kras
03.08.2020 08:45
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potem ko je predsednik vlade Janez Janša pozval kolege ministre in kolegice ministrice, še posebej pa edino podpredsednico vlade, naj še naprej odločno in predano, skupaj z družinami, drugimi sorodniki in prijatelji gostujejo pri domačih podjetjih, podjetnikih in kmetih, pa promovirajo njihove izdelke in destinacije, in to "čim več, tem bolje", so člani njegove tretje vlade takoj stopili v akcijo. Spomnimo, ko je Aleksandro Pivec zlobni Dnevnik nesramno osumil korupcije v času službenega družinskega letovanja pri podjetju Vinakras, je premier tvitnil: "Od članov vlade se enako kot povsod drugod v normalnem svetu pričakuje, da bodo promovirali domača podjetja, podjetnike in kmete, njihove izdelke in destinacije. Čim več, tem bolje." Pri tem je označil vse tri podpredsednike vlade - Pivčevo, Zdravka Počivalška in Mateja Tonina, pa dodal še navzgor obrnjeni palec. Ker pa je nič manj zlobna RTV Slovenija dodala še podpredsedničino službeno družinsko letovanje v Izoli, je postalo jasno, da ministrski kabinet pri promociji ne sme zapostavljati ali pozabiti niti na nekatere občine, kot je izolska.
Kot rečeno, so člani vlade takoj stopili v akcijo, vladni urad za komuniciranje pa je takoj pripravil novo celostno podobo za ministrski kabinet. Dobili so namreč naročilo, naj pripravijo, kot se to dela v normalnem svetu, promocijske majčke za najbolj znana, uspešna in ključna slovenska podjetja in blagovne znamke, seveda izključno v slovenski lasti. Tisk majčk so zaupali edini usposobljeni ustanovi za naročila - Zavodu RS za blagovne rezerve. Sploh zato, ker so majčke iz - blaga. Naročilo tiska bo koordiniral Počivalšek, ki bo deloval po načelu "čim več, tem bolje", je pa vseeno dobil zaprosilo, da majčke ne bi bile izdelane iz serviet.
Toti list pa, kot vedno, ekskluzivno predstavlja vladno akcijo in novo promocijsko podobo ministrskih majčk.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta