(TOTI LIST) Še naprej bodo z vami

TL
30.12.2019 13:37
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Konec leta je čas pregledov, spominov in pogledov v prihodnost. Toti list vam prinaša pregled naših stvaritev, ki so se vam najbolj vtisnile v najpomembnejši človekov organ. Ki ga imamo na sredi telesa, zadaj. Pregled je poleg stolice prinesel še misel, ki vam jo sporočajo naši in vaši junaki: tudi v 2020 bomo z vami.

Brez njega ni Totega lista. Je nesporna zvezda slovenske politike. Izjemno inteligenten, nadvse izobražen, kritično razmišljajoč, preudaren, strpen, razgledan, zavrača kakršen koli sovražni govor in populizem, skratka sin, ki bi si ga želela vsaka mati. Tudi mi ga globoko spoštujemo. 
Fotomontaža Natalija Jurše
Poletni bestseller Ljubezen po volitvah je dodobra zatresel temelje naše desnice. Bernard Brščič, moralna in etična politično-katoliška vertikala, je podlegel socialistični miselnosti. Kako sta Brščič in mlada Norma doživela to preobrazbo, je v knjigi popisala Ucija Lušaj. 
Fotomontaža Uroš Šoštarič
Zgodba o Kurzu, ki je odmevala širom po svetu. Vladno krizo so pri sosedih rešili v nekaj dneh in z obličja Zemlje zbrisali pokvarjene politike. Še enkrat lahko napišemo - kakšni brezjajčni pusiji! Pri nas se namreč ne odstopa, vladne krize pa trajajo cele mandate. 
Fotomontaža Natalija Jurše
Mariborski župan Saša Arsenovič je napovedal mestni časopis. Vsi so mu ga odsvetovali, a on je vztrajal. Na veliko žalost uredništva Totega lista, ki je še danes v smrtnem strahu - bo časnik Naš Sašo prevzel satirični primat v mestu in Sloveniji?
Fotomontaža Uroš Šoštarič
Toti list vam je letos predstavil tudi resničnega premiera, ki si je za svetovalca izbral nekdanjega kamniškega župana Marjana Šarca. Kdo je torej tisti, ki odloča in vleče vse niti v tej vladi? Edino naš list vam je povedal resnico. S fotografijo, posneto v kabinetu predsednika vlade.
Fotomontaža Uroš Šoštarič
Že drugo leto dokazuje, da je kos največjim svetovnim izzivom. V nasprotju z najbolj ugledno znanstveno srenjo trdi, da globalnega segrevanja ni, hkrati pa je pred francosko obveščevalno službo in policijo razkril, da so Notre Dame požgali teroristi. Naš Granko Brims. 
Fotomontaža Uroš Šoštarič
Človek, ki je podrl vse volilne rekorde, rešil Slovenijo, odstopil in na koncu ostal še brez stranke, ki je v naslednjem mandatu najbrž ne bo več v parlamentu. Toti list ga je obiskal v najbolj kritičnih trenutkih, ko smo mu bili mi edina družba. A se je izvlekel. Trenutno je menda zunanji minister. Fotomontaža: Uroš ŠOŠTARIČ
Fotomontaža Uroš Šoštarič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta