(TOTI LIST) Velika anketa, tukaj je rezultat: Štromajerjev odstop ali prepoved Kevina iz filma Sam doma?

TL
27.12.2019 11:17

Tema, ki je razdvajala Slovence med minulimi prazniki, je doživela epilog. Za to smo seveda poskrbeli kar v uredništvu Totega lista, ker nam res ni vseeno, kaj kdo zapiše na družbenih omrežjih, še posebej taki, ki jih plačujemo vsi davkoplačevalci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jernej Štromajer in Kevin iz filma Sam doma
Večer

Kaj si je privoščil državni sekretar na šolskem ministrstvu Jernej Štromajer, ste v zadnjih dneh verjetno že prebrali, saj je njegov tvit postal prvorazredna politična tema med minulimi prazniki. Kot smo namreč ugotovili v uredništvu Totega lista, je Štromajerjev tvit številne tako zmotil, da božiča zaradi jeze in razočaranja niso preživeli v družbi najbližjih ali pa na primer v naravi, temveč kar pred malimi in veliki ekrani, ki so povezani s svetovnim spletom, kar je po naših informacijah povzročilo kar nekaj slabe volje v družinskih krogih.
{twitter}https://twitter.com/JernejStromajer/status/1209925210134241280{/twitter}
In kaj storiti, da se podobne zadeve v našem prostoru ne bodo nikoli več ponovile? Je treba prepovedati film Sam doma, ki tako močno razdvaja slovensko družbo? Bi moral že med božičnimi prazniki odstopiti državni sekretar Jernej Štromajer, sicer član SD? Vprašali smo vas v veliki praznični anketi in takšen je končni rezultat glasovanja, ki je združil več kot 300 tviterašev, verjetno tudi najpomembnejše politike v državi, saj smo k oddaji glasu posebej pozvali tudi predsednika države Boruta Pahorja, premierja Marjana Šarca, predsednika državnega zbora Dejana Židana in šefa opozicije Janeza Janše.
{twitter}https://twitter.com/TotiList/status/1210137163926528000{/twitter}
{twitter}https://twitter.com/TotiList/status/1210243181767536640{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta