(VIDEO) Bizarno: Da bi dobil zastonj obrok trdil, da so na krožniku dlake. Izkazalo se je tisto, česar ni pričakoval nihče ...

A.L.
08.09.2020 16:58

"Ko mi je sin pokazal posnetek, sem bil ogorčen."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška spletna vplivnica z imenom Doris Stanković je nedavno postala tarča tviteraškega posmeha, potem ko je hotela očrniti restavracijo iz Poreča, kjer so zavrnili njeno ponudbo za sodelovanje. Doris je na svojem Tik Tok profilu objavila video, v katerem dramatično razlaga, kaj se je zgodilo, ko ji znana poreška restavracija ni želela častiti večerje, kljub temu da ji je obljubila oznako na njenem instagramovskem Storyju. 
O še nekoliko bolj nenavadnem in bizarnem primeru pa poročajo iz Velike Britanije. Da bi moški dobil brezplačen obrok, četudi ni vplivnež, se je uskužbencem restavracije pritožil, da je na krožniku našel dlake. Njegovo nenavadno obnašanje je med zaposlenimi pritegnilo nekaj pozornosti, zato so preverili posnetke na nadzornih kamerah in ugotovili, da je moški svoje sramne dlake med hrano odvrgel sam. Med jedjo je z roko segel pod hlače in nekaj sramnih dlak odvrgel na krožnik, na katerem je bilo kosilo, vredno okoli 70 evrov.
{facebookpost}https://www.facebook.com/ShoaiBugtiWorld/videos/2657407604472381/{/facebookpost}
"Ko mi je sin pokazal posnetek, sem bil ogorčen," je dejal lastnik restavracije. Po desetih minutah pregovarjanja je na mizo položil nekaj več kot dvajset evrov, kar ni niti tretjina skupnega zneska, in pobegnil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta