Vplivnica želela očrniti restavracijo v Poreču, ki ji ni častila večerje, a postala tarča posmeha

D.Ži
31.08.2020 09:05

Doris Stankovič humanitarne ponudbe očitno ne zanimajo preveč, zastonjkarske večerje pa mnogo bolj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška spletna vplivnica z imenom Doris Stanković je postala tarča tviteraškega posmeha, potem ko je hotela očrniti restavracijo iz Poreča, kjer so zavrnili njeno ponudbo za sodelovanje. Vrla Doris je na svojem Tik Tok profilu objavila video, v katerem dramatično razlaga, kaj se je zgodilo, ko ji znana poreška restavracija ni želela častiti večerje, kljub temu da ji je obljubila oznako na njenem instagramovskem Storyju. 
{twitter}https://twitter.com/Stefansparavalo/status/1299799989955297280{/twitter}
Vplivnica je restavraciji ponujala kompenzacijo v obliki objave na Instagramu in jim dejala, da je to na Hrvaškem ustaljena praksa - vodja restavracije ji omogoči brezplačno hrano, ona pa restavracijo označi na svojem Instagram Storyju. Odgovor restavracije ji ni bil niti malo všeč. "In kaj potem, kaj bi s tem dobili? Da se nam nekdo posmehuje, ker smo na vašem Storyju? Vaša ponudba je milo rečeno smešna. Kaj takega lahko pričakujejo in dobijo Madonna, Serena Williams in Will Smith. Vi lahko k nam pridete, jeste, a za naše storitve boste plačali, v dogovoru z vami pa lahko znesek vašega računa nakažemo v dobrodelne namene, vi pa to objavite v svojem Storyju. V nasprotnem primeru ničesar ne dobite zastonj niti pri babici. Za vas od našega osebja in gostov nisem še nikoli slišal," so Doris sporočili iz restavracije. V nadaljevanju komunikacije je ekipa restavracije Doris oklicala za instagramovsko siroto in gosko. 
{twitter}https://twitter.com/SeverMaja/status/1299957992134250499{/twitter}
Doris, ki je sicer povsem prezrla ponudbo za humanitarno udejstvovanje, se je odločila vse skupaj objaviti na Tik Toku in tam razliti svoj gnev. Video, v katerem pretresena vplivnica govori o restavraciji, je medtem tarča posmeha postal na Twitterju. "Vse, kar si želim, je ime te restavracije, da ob obisku tega mesta svoj denar za hrano pustim pri njih," je v komentarju napisala znana novinarka HTV. 
{twitter}https://twitter.com/lokalni_alkos/status/1299754936872448003?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1299755674856042499%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2208817{/twitter}
Doris je medtem že zaklenila svoj instagramovski profil, na katerem ji sledi 80 tisoč ljudi. Priljubljena je tudi na YouTubu, kjer ji sledi več kot 100 tisoč ljudi, najbolj priljubljena pa ja na Tik Toku, kjer ji sledi 250 tisoč ljudi. Na svojih profilih govori o različnih temah, hrvaški najstniki pa jo očitno obožujejo. Objavila je tudi pesem Antidepresiv, ki je zbrala že več kot 144 tisoč ogledov.
{embed_youtube}https://youtu.be/v-j44qVlFLQ{/embed_youtube}
Gre za 20-letnico, ki se je leta 2000 rodila v Osijeku, a se kasneje zaradi srednje šole preselila v Split. Pa restavracija, ki jo je zavrnila? Uporabniki Twitterja trdijo, da naj bi šlo za restavracijo Cotton Club Poreč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta