(FOTO) Kim Božič svetuje: Modna jesen je mračna in romantična hkrati. Tako jo osvojiti ...

Bonbon Bonbon
12.10.2020 06:00

Rožice so odcvetele, pred nami so meseci, ko se bo v modi vse vrtelo okoli gotike, bikerskega sloga in Matrice. Trende mračnejšega dela leta razkriva Kim Božič, lastnica butikov Allegria. Prihajajo monolitski usnjeni bulerji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Allegria
Allegria

Ste pripravljeni na mračnejši del leta? Ne bo prehudo. Zimska moda je polna gotike, motorističnega sloga, navdihov iz futuristične filmske uspešnice Matrica, a kljub temu se bo vedno našel prostor za romantiko.

V ospredje stopa usnje. In to v velikem slogu. Ne govorimo le o usnjenih jaknah in plaščih, temveč o usnjenih oblekah z napihnjenimi rokavi, o usnjenih kompletih, govorimo o tem, da boste v usnju od glave do pet.

Allegria

Na najbolj drzne čaka usnjen kombinezon, počutile se boste, kot da ne hodite po vsakdanjih opravkih, ampak ste se namenile naravnost na motokros dirko. Hkrati boste zelo privlačne, saj bodo vaše ženske obline lepo poudarjene. Kak moški pogled boste zlahka ukradle, kakšnega zavistnega ženskega pa boste prav tako deležne.

Usnjena krila z visokim pasom, zraven pa overknee, čezkolenski škornji, bodo velik trend te sezone, krila bodo nekoliko krajša.

Da pa vse ne bo tako temačno, lahko svojo podobo dopolnite z romantičnimi bombažnimi srajcami z volančki ali romantičnimi prosojnimi bluzami nežnih barv. Zagotovo pa se modne zanesenjakinje ne bomo mogle izogniti niti upreti monolitskim usnjenim bulerjem, ki so na voljo v več različicah. To je model, ki je na Tednu mode požel gromke aplavze. Prva je monolitske bulerje uvedla Prada, ki v zadnjem času navdihe za svoje kreacije črpa prav iz gotike. Zdaj v tem slogu nadaljujejo tudi druge modne hiše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.