Nov modni outlet v Tyrševi sprožil nakupovalno mrzlico

Denis Živčec Denis Živčec
27.08.2020 12:10

Kjer je bila nekoč banka in kasneje za kratek čas knjižni antikvariat, je zdaj prodajalna, v kateri najdemo celotno znižano ponudbo Allegrie.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Allegrijin outlet je vrata odprl v sredo in že po nekaj minutah pritegnil prve modne zanesenjakinje.  
Osebni Arhiv

"Niti v sanjah nismo pričakovali tako velikega in lepega odziva. Že navsezgodaj zjutraj so stranke prišle v prodajalno in tesno držale čeveljce v rokah, da jim jih ne bi kdo pred nosom odnesel," z nasmehom pripoveduje Kim Božič, uspešna mariborska podjetnica, ki je v življenje obudila še en do nedavnega prazen mariborski lokal. Lastnica mariborskega in ljubljanskega modnega butika Allegria je svojo tretjo zgodbo začela pisati v Tyrševi 2, v neposredni bližini svoje mariborske prodajalne. Kjer so nekoč bili prostori banke, kasneje pa je tam krajši čas posloval knjižni antikvariat, zdaj poglede kradejo modni kosi. "Niti ne bi rekla, da gre za mojo tretjo zgodbo. Gre bolj za spremljevalno, vzporedno zgodbo. Odprli smo modni outlet," pravi Božičeva, sicer tudi svežepečena modna svetovalka Večerove priloge Bonbon.

Kim Božič, lastnica mariborske in ljubljanske Allegrie, pravi, da je prihodnost outleta odvisna od odziva, a zaenkrat zelo dobro kaže. 
Borut Očko
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta