(FOTO) Na spletu je objavil fotografijo povsem gole Halle Berry: "Tega ne bi smel narediti!"

A.L.
14.05.2024 12:10

Objava je sprožila mešane odzive.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Glasbenik Van Hunt je ob tokratnem materinskem dnevu objavil prav posebno fotografijo. Sledilcem je pokazal svojo partnerko Halle Berry, ki povsem gola pozira na balkonu.

"Vse najboljše za materinski dan iz dna srca. Oh, tega ne bi smel objaviti. Ampak moramo priznati, da je huda mama," je zapisal na Instagramu ob fotografiji 57-letne Halle. Njegova objava je sprožila mešane odzive.

"Zakaj si to naredil?" se sprašuje eden od sledilcev, neka druga uporabnica družbenega omrežja pa je ostro dodala: "Upam, da mi noben moški ne bo na takšen način pokazal, kako zelo me ima rad."

Mnogo pa je tudi takih, ki so nad igralko in njenim poziranjem navdušeni.

Halle ima za sabo sicer tri propadle zakone. Med letoma 1993 in 1997 je bila poročena z ameriškim igralcem bejzbola Davidom Justiceom. Leta 2001 se je poročila z ameriškim kantavtorjem Ericom Benetom, par pa se je ločil leta 2005. Njen tretji mož je bil francoski režiser Olivier Martines, s katerim je bila poročena med letoma 2013 in 2016, skupaj pa imata sina Macea Roberta.

Halle ima poleg sina še hčerko Nahlo, ki jo je dobila v razmerju z manekenom Gabrielom Aubryjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta