(FOTO) Drzna oprava razkrila njenih 50 tetovaž: Nesramežljiva hči pokojnega kralja popa se sprehaja v nedrcu

D.Ži
10.10.2022 09:46

Težko bi rekli, da gre za zares zadržano dekle, saj je 100 milijon dolarjev težka dedinja javno povedala, da se najbolje počuti takrat, ko na sebi nima ničesar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Edina hčerka pokojnega kralja popa Michaela Jacksona Paris Jackson nima prav posebej velikih težav s slačenjem, o čemer smo se lahko že večkrat prepričali. Tokrat se je po ulicah Zahodnega Hollywooda sprehodila zgolj v rdečem čipkastem nedrčku.

Profimedia

Rdeče kratke hlače je prekrila z oranžno jakno z volančki, na nogah pa je imela rdeče škornje.

Profimedia

Pokazala je, da njeno kožo, ki je bila v nedrčku zelo nazorno izpostavljena paparacem, krasijo razkošne tetovaže, ki jih je kar nekaj. Paris ima po telesu namreč več kot 50 tatujev, dve tetovaži je posvetila svojemu bratu, devet od njih pa pokojnemu očetu Michaelu. Odrasla je v izjemno lepotico.

Profimedia

Mlada manekenka, glasbenica in igralka v vzponu ima že številne oboževalce, ki jo ogovarjajo, kjer koli se pojavi, nikoli pa ni imela težav z goloto. Ob neki priložnosti je na Instagramu pojasnila, da se najbolje počuti, ko nima ničesar na sebi. Malo kasneje je objavila cel niz fotografij, na katerih je bila gola, kasneje jih je sicer izbrisala.

Profimedia

Paris je srednji otrok pokojnega kralja popa in ima starejšega brata Princea ter mlajšega brata Blanketa. Njena mati je medicinska sestra Debbie Rowe, ime pa je dobila po mestu, kjer je bila spočeta. Njena botra sta Elizabeth Taylor in Macaulay Culkin.

Po ločitvi staršev je živela z očetom do njegove smrti leta 2009. Mamo je spoznala šele, ko je bila stara 13 let. Za tako mlado osebo je Paris preživela že marsikaj, priznala pa je, da je bila odvisna od mamil in da si je zaradi čustvene bolečine, ki jo je doživljala, večkrat poskušala vzeti življenje.

Na njenem bančnem računu naj bi bilo kar 100 milijonov dolarjev, kljub temu pa želi zgraditi kariero modela, glasbenice in igralke. Ko bo dopolnila 30 let, bo podedovala tretjino Jacksonovega premoženja, pet let kasneje bo prejela še en del, zadnji delež bo prejela pri svojih 40-ih letih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta