(FOTO) Najbolj seksi plemiči: Poznate te zelo atraktivne člane kraljevih družin?

Bonbon Bonbon
14.06.2021 06:00
Če iščete najbolj atraktivne člane kraljevih družin, potem boste morda želeli pogledati še kam drugam kot v Veliko Britanijo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sanjski moški. Dvainštiridesetletni švedski princ Carl Philip velja za najbolj čednega evropskega plemiča. Je srečen mož Sofije Švedske in predan oče treh otrok.
Profimedia

Ne, še zdaleč se vse ne vrti zgolj okoli Harryja, Meghan, Williama in Kate. Na svetu obstaja kar nekaj plemiških družin, ki morda živijo še bolj bleščeče in pompozno od medijsko obleganih Windsorjev. In med njimi najdemo kar nekaj izrazito fotogeničnih, atraktivnih in seksi članov, ki bi si zaslužili več pozornosti.

Šejk Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al-Maktoum, dubajski kronski princ, je pravi spletni vplivnež, saj mu na instagramu sledi skoraj 12 milijonov ljudi.
Profimedia

Nekateri med njimi pritegujejo veliko pozornosti na družbenih omrežjih, drugi se raje držijo v ozadju in uživajo kraljevski mir. Večina jih je že poročenih, a jih je še vedno pravi užitek pogledati. Neuradno za najbolj postavnega, čednega in zapeljivega plemiča v Evropi, morda pa kar na svetu, velja švedski princ Carl Philip, ki ni videti prav nič klišejsko skandinavsko. Temni lasje, bradica in neustavljiv šarm spominjajo na sredozemski tip moških, ki se jim lahko upre le malo žensk.

Triintridesetletna savdska princesa Ameerah Al-Taweel je glasna zagovornica enakopravnosti žensk v kraljevini.
Profimedia

Junija 2015 se je Carl Philip v Stockholmu poročil z nekdanjo manekenko Sofio Hellqvist. Poročne svečanosti se je udeležilo okoli 400 gostov, med njimi tudi kraljice Belgije, Danske, Norveške in Nizozemske, poroko pa so ob švedski televiziji prenašale tudi televizije na Danskem, Finskem in Norveškem.

Klasični evropski plemiški plejboj. Andrea Casiraghi, sin monaške princese Caroline in četrti v vrsti za prestol, je vedno bil ljubljenec žensk.
Profimedia

Takrat 36-letni, danes pa 42-letni princ je četrti po vrsti za nasledstvo švedske krone. Je drugi od treh otrok švedskega kralja Carla Gustava XVI. in kraljice Silvie. S Sofio sta se spoznala leta 2009 in pravita, da sta se zaljubila na prvi pogled. Poglejmo, kdo lahko princu še konkurira na lestvici najbolj seksi plemičev.

Ni dvoma, 50-letna jordanska kraljica Rania je ena najlepših in najbolj dostojanstvenih žensk na svetu.
Profimedia
Nihče ne pooseblja svetle skandinavske lepote bolj kot švedska princesa Madeleine, sicer že mamica treh otrok.
Profimedia
Manekensko lepa Charlotte Casiraghi, hči monaške princesa Caroline, pooseblja blišč in espri te male kneževine.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta