(FOTO) Naše pomladne kraljice: To so najbolj šik oblečene plemkinje na svetu

D.Ži
24.03.2021 06:00
Navdih, kako se obleči v najlepšem, najbolj cvetočem in romantičnem delu leta, smo tokrat poiskali kar na kraljevih dvorih
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sproščena, lepa in zelo dostojanstvena. Švedska kraljica Silvia si je cvetlice ogledovala v zračni in lahkotni modri obleki.
Profimedia

Kraljevski protokol je zapet, pravijo, pa vendar ga je z leti razrahljalo nekaj karizmatičnih plemkinj, ki nas vedno znova spomnijo, da članice kraljevskih družin niso staromodne, protokolu zavezane birokratke, ampak sodobne ženske iz mesa in krvi. Mnoge imajo zelo rade modo in ne mine mesec, ko nas ne bi razveselile s kakšnimi modnimi presežki.

Kraljica pomladnih oblek s cvetličnimi vzorci. Britanska vojvodinja Kate je najlepša, kadar je odeta v rožice.
Profimedia

Ker na prostem že močno diši po najlepšem delu leta, smo pobrskali po kraljevski zakladnici in tokratni pomladni modni navdih poiskali kar med kraljicami, princesami in vojvodinjami. Toliko dobrih idej so nam nanizale za lahkotno, sproščeno, predvsem pa, kar je za ta čas najbolj pomembno, optimistično in vedro oblačenje.

Sveža in polna nove energije v pomlad. Španska kraljica Letizia je v belih oblačilih čudovita.
Profimedia

Že vrsto let velja za kraljico lahkotnih pomladnih oblek s cvetličnimi vzorci britanska vojvodinja Catherine, ki nam s tem kaže svojo igrivo naravo. Brezčasno graciozna in prefinjena je švedska kraljica Silvia, ki z modnim slogom uteleša skandinavsko pomladno svežino. Obožujemo njen modni okus, ki je poln življenja, prijaznosti in severnjaškega esprita. Všeč nam je tudi, ko dvorne dame zategnjeno protokolarno vzdušje rahljajo z nežnimi pasteli.

Zdi se, da vojvodinji Meghan pristoji vse, kar obleče. Tudi ta pomladna sočno zelena obleka, ki izžareva optimizem.
Profimedia

Naravnost očarljiva je v nežno rožnatem plašču norveška princesa Mette-Marit, ki je svojo opravo dopolnila z veliko bolj drzno rožnato torbico, in prav tako švedska kronska princesa Victoria, ki ima rada umazano rožnato.

Nežna in eterična. Norveška kronska princesa Mette-Marit je izbrala ljubek pomladni komplet v barvi čajnih vrtnic.
Profimedia
Švedska prestolonaslednica princesa Victoria je dobro voljo širila v topu umazano rožnate barve in prikupnem cvetličnem krilu.
Profimedia

Tokrat jo je povezala s črnim krilom, po katerem so se razbohotili rožnati cvetovi. Se želite pomladiti in svoji podobi dodati svežino? Posnemajte jordansko kraljico Ranio in špansko kraljico Letizo ter se od glave do pet odenite v belo.

Še ena, ki ji bela barva izjemno pristoji. Jordanska kraljica Rania nas ni popeljala le v pomlad, ampak tudi poletje.
Profimedia
Po krvi še vedno strastna Argentinka. Nizozemska kraljica Maxima zimo odganja v karizmatični rdeči barvi.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta