(FOTO) Ves svet se sprašuje, kdo je Hrvatica nenavadne lepote, ki jo je objavila Victoria Beckham. Imamo odgovor ...

D.Ži
10.11.2023 10:24

V svetu mode jo že dobro poznajo, širša javnost pa je lepotico hrvaških korenin spoznala na instagramovskem zidu žene nogometnega zvezdnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lucy Marković je zelo ponosna na svoje hrvaške korenine. 
Profimedia

Ženi Davida Beckhama, oblikovalki in bivši spajsici Victorii Beckham, na Instagramu sledi več kot 32 milijonov ljudi, te dni pa je tam pozornost njenih sledilcev pritegnila fotografija Hrvatice.

Victoria jo je angažirala za novo kampanjo svoje znamke, zaradi specifične lepote pa je mnoge zanimalo, kdo je.

"Čudovita! Ta nos je tako lep", "A lahko izvemo ime te lepe dame?", "Tako lepa in naravna je", "Očarljiva" so nekateri komentarji pod fotografijo na Victorijinem Instagramu.

Gre za manekenko Lucy Marković, ki se je rodila in odraščala v Avstraliji, a je ponosna na svoje hrvaške korenine, kar je razvidno iz njenega profila na Instagramu, kjer se predstavlja kot Hrvatica.

Lucy je kariero modela zgradila po zaslugi šova Avstralski topmodel, v katerem je leta 2015 pri komaj 16 letih zasedla drugo mesto. Od takrat je korakala na modnih revijah nekaterih najbolj znanih znamk, kot sta Versace in Givenchy, ter krasila strani številnih svetovnih modnih revij.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta