(FOTO) Ni več temnolasec! David Beckham radikalno spremenil barvo las in je zdaj še bolj podoben svojemu sinu

D.Ži
11.10.2022 11:39

Dva platinasta blondinca te dni domujeta pri Beckhamovih. Najprej se je za stilski podvig odločil Romeo, zdaj pa še mladostni očka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

David Beckham se je na treningu angleške nogometne reprezentance pojavil s sinom Romeom Beckhamom, številni zbrani ljubitelji nogometa pa so opazili, da je pri Davidu po novem nekaj ... drugače.

Slavni nogometaš je namreč radikalno spremenil barvo las in jih pobarval na platinasto blond.

David je v preteklosti s pričesko rad eksperimentiral, svoj čas je nosil tudi kitke, rokersko pričesko, glavo si je tudi obril. Oboževalci se strinjajo, da mu nova barva las odlično pristaja.

Dobro razpoloženi Beckham je z veseljem delil avtograme in se fotografiral z zbranimi oboževalci, medtem ko se je njegov sin Romeo komaj prebijal skozi množico, ki se je zbrala okoli očeta.

Prav Romeo naj bi bil navdih za očetovo novo pričesko, saj si je 20-letnik v začetku letošnjega leta lase pobaral na prav takšen odtenek.

Romeo je šel po očetovih stopinjah in je nogometaš Miamija. Po videzu je zelo podoben svojemu priljubljenemu očku, minulo poletje je z družino dopustoval na Hrvaškem.

Za razliko od brata Brooklyna, ki je družino zapustil zaradi žene, je Romeo z izbranko Mio razmerje končal, posledično ima tako več časa za gradnjo dobrih družinskih odnosov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta