(FOTO) Trend se je sprožil: Victoria Beckham predstavila noro dobre čevlje, o katerih zdaj vsi govorijo

D.Ži
14.10.2022 10:41

Žena britanskega nogometnega zvezdnika in vse bolj uveljavljena modna oblikovalka je predstavila enega najbolj izvirnih stajlingov v zadnjem času.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska modna oblikovalka, nekdanja spajsica Victoria Beckham je v New York pripotovala z možem Davidom, za zgodnjo večerjo v hotelu The Mark pa je izbrala res posebno modno kombinacijo.

Profimedia

Victoria je brez dvoma najboljši zaščitni obraz svoje modne znamke, kar je ponovno pokazala v spektakularni otroško modri obleki trendovskega "mokrega" videza.

Profimedia

New York se je spremenil v modno pisto, ko se je oblikovalka sprehodila po njegovih ulicah. Mimoidoči so se ustavljali in jo fotografirali, sama pa se je samozavestno, odločno sprehajala in vsem pokazala, da premika modne meje.

Profimedia

Za to priložnost je izbrala obleko asimetričnega kroja in izčiščenih linij, ki je lepo poudarila njeno vitko silhueto.

Ozka obleka z dolgimi rokavi je bila nabrana v pasu, zvezdnica je bila videti zelo prefinjeno.

Profimedia

Kombinacijo so zaokrožili bleščeči ozki škornji, ki so se lepo podali k obleki. Victoria je znana po tem, da obožuje ozke škornje s peto, lani jih je oblikovala tudi sama.

Visoki škornji imajo tanko in visoko peto, izdelani pa so iz raztegljive kovinske mreže, ki na svetlobi daje vtis, da je posuta s kristalčki. Zelo izvirno.

Profimedia

Lase je spela v preprosto figo, od nakita pa je izbrala le decentne uhane, ki so komaj izstopali, celoten videz so dopolnila črna sončna očala.

Profimedia

Minimalistični modni dodatki so v ospredje postavili posebno obleko in čevlje. Šlo je za eno najbolj posrečenih in izvirnih modnih kombinacij v zadnjem času. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta