Modni trendi: Živali so spet med nami

Urška Kereži
05.11.2018 06:02

Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najbolj popularnih. Nosili ga bomo na številne načine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Glavno pravilo

Ker so močni in izraziti, zahtevajo samozavestno žensko, ki jih zna nositi. In čeprav se zdijo lepi, se nikar ne pustite ujeti v njihovo past: prvo pravilo živalskih vzorcev je namreč, da z njimi ne gre pretiravati. Najbolje je, da izberete le eno oblačilo ali modni dodatek s tem potiskom.

Nežno in elegantno

Do zdaj smo bili vajeni, da so živalski vzorci drzni in kričeči, letošnji pa vas bodo očarali z romantiko, nežnostjo in prefinjenostjo. Iz tkanin z leopardjim potiskom so oblikovani tudi najbolj elegantni kosi, kot so bluze, ki izražajo lahkotnost in nežnost. Kombinirajte jih s kavbojkami ali trenutno zelo popularnimi elegantnimi hlačami z visokim pasom.

Obleka

Obleke prihranite za posebne priložnosti. Glede na izbrani vzorec pa si morda privoščite še malce igranja z modnimi dodatki, ki so lahko posuti z vzorcem ali v čisto drugačni barvi od obleke.

Hlače

Hlače so najbolj hvaležen kos garderobe in praktične za kombiniranje z drugimi oblačili. Poglejte, katere barve se ponavljajo v živalskem vzorcu na hlačah, in z oblačili v teh barvah dopolnite hlače. S takim videzom preprosto ne morete zgrešiti.

Shutterstock

Krilo

Čudovita za jesenske kombinacije bodo tudi krila, ki jih bomo kombinirali s pletenimi puloverji za bolj sproščene stajlinge ali z belimi srajcami za bolj šik modne trenutke. Najlažje ga boste nosili tako, da bodo vsi drugi kosi oblačil in obutve enobarvni. Tako bo krilo odlično prišlo do izraza.

Za bolj drzne

Odločite se za jesenski plašč v živalskem vzorcu, ki bo v trenutku povzdignil vašo modno podobo. Lahko ga kombinirate z enobarvnimi kosi, kot je črn kombinezon, ali za sproščene stajlinge s kavbojkami. K takšni kombinaciji se bodo odlično podali gležnjarji v rjavih odtenkih.

Barve, ki se jim podajo

Leopardji ali kačji vzorec, ki bosta najbolj priljubljena, se lepo kombinirata z nevtralnimi toni, kot so bež, kamelja, siva in rjava. Tako vzorec ne bo deloval ceneno, ampak zelo šik. To jesen si zato mirno dovolite biti drugačni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta