''Moški nakupujejo racionalno, ko oblačila potrebujejo, ženske pa kupujemo z očmi - tisto kar nam ugaja''

Urška Kereži
25.09.2019 06:03

Helena Draškovič, direktorica podjetja Magistrat International, je s trgovino Emporium v BTC v Slovenijo pripeljala tako visoko kot hitro modo. Na veliki slavnostni otvoritvi 12. oktobra 1999 pa ji je družbo delala supermanekenka Claudia Schiffer, za mnoge še vedno ena najlepših žensk na svetu. Ima za dvajseto obletnico vabilo morda že katera od predstavnic klana Kardashian?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Helena Draškovič Emporium BTC
Robert Balen

Medtem ko v Mariboru počasi ugaša Modna hiša, ljubljanski Emporium v teh dneh intenzivno razmišlja o rojstnodnevnem presenečenju. Od velike otvoritve tedaj največjega modnega centra med Benetkami in Dunajem so se med policami sprehodili že številni domači in tuji zvezdniki, filmski igralec Armand Assante, smučarske legende Alberto Tomba, Bojan Križaj, Ingemar Stenmark in Jure Košir, voznika formule 1 David Coulthard in Mika Hakkinen, pa tudi drugi slovenski olimpijci in svetovni prvaki, od Alenke Bikar, Primoža Kozmusa, Brigite Langerholc, Aljaža Pegana, Mitje Petkovška do Marije Šestak, Dejana Zavca, Vasilija Žbogarja, Gorana Dragiča. Želja in predlogov je zato seveda veliko, zadnjo besedo pa bo, kot vse do zdaj, imela Helena Drašković, ena od najvidnejših slovenskih trgovcev z modo. Po izobrazbi ekonomistka se je v začetku poslovne poti sicer ukvarjala s turizmom, danes pa vodi družbo Magistrat International. Znana je predvsem po tem, da je v Slovenijo pripeljala tudi hitro modo, od Bershke in Stradivariusa do Zare. Slednjo je pred dvema letoma odkupila matična veriga in španskega očeta ponesla med najbogatejše ljudi na svetu.
Že veste, s kom boste kmalu praznovali dve desetletji obstoja? Bi vaše vabilo morda dobila Kim Kardashian, kot se govori?
Slavnega gosta vedno povabimo v sodelovanju z blagovno znamko, ki je v Emporiumu. Ker je družina Kardashian ambasador za perilo Calvin Klein, ta možnost res obstaja.
Kakšne pogoje imajo slavni obrazi, da se vam pridružijo v Ljubljani?
Ambasadorji imajo globalne dogovore z blagovnimi znamkami in v okviru teh se realizira tudi obisk v Sloveniji.

Arhiv Večera
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta