(FOTO) Ste rade oblečene po zadnji modi? To so kosi, ki ne smejo manjkati v vaši garderobi

Saša Britovšek Saša Britovšek
10.09.2019 12:03

Priznane blagovne znamke so modne smernice za prihajajočo jesen in zimo predstavile že zgodaj spomladi. Uporabniki pa se zanje začnemo zanimati šele, ko malce ohladi, tako kot se je pri nas v teh dneh. Izbrali smo nekaj trendov, s katerimi lahko popestrite svojo garderobo: sivi in bež dodajte nekaj sončno rumene barve, igrajte se z napihnjenimi rameni, majhne torbe zamenjajte za velike, na glavo poveznite veliko kapo, za nekaj glamurja pa lahko poskrbite z dodatkom perja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Modna revija jesen/zima 2019 Alexandra McQueena na pariškem tednu mode. 
Profimedia

Napihnjeni rokavi 

Suknjiči s podloženimi rameni so se pred časom že vrnili, zdaj pa so na pohodu zabavna napihnjena ramena. Lahko so dodana satenastim bluzam kot pri Alessandri Rich, lahko krasijo ukrojene plašče ali pa kot pri  Alexandru McQueenu poživijo klasične suknjiče.

Cate Blanchett v zdaj že slavnem suknjiču Alexandra McQueena.  
Profimedia
Oblekica z napihnjenimi rokavi
Alessandra Rich

Ogrinjalo kot pri Sherlocku 

Če bi v hladne dni radi zakorakali z novim plaščem, morda lahko razmislite o klasičnem ogrinjalu. A le, če imate doma še vedno kak uporaben plašč. Ogrinjalo, ki je na modnih brveh zavladalo v sezoni jesen/zima 2019 je namreč tisto volneno "sherlockovo" brez rokavov.

Sherlockovo ogrinjalo 
Max Mara
Zimsko ogrinjalo 
Miu Miu

Velike kosmate kape 

Velika zimska pokrivala so pred časom že imela svoj ponosni pohod v hladne dni. To sezono pa so si privoščila nekaj luksuza. Mehka, kosmata in za najbolj drzne velikanska. Klobuki ali kape so lahko usnjeni ali iz umetnega krzna, kar pomeni, da vas tokrat res ne bo zeblo.

Kosmati klobuk 
Tom Ford
Anna Sui

Glamur s perjem 

Perje po Valentinovo.
Valentino
Dodatek perja
Prada

Super velike torbe

Tom Ford za čez vikend.
Tom Ford
Zarina torba velikanka.
Zara

Rumena jesen

Včasih nas prihod jeseni ovije v sivo ali bež, s čimer po modnih zapovedih ni nič narobe, a kakšne sončen dan si lahko pričaramo tudi z obleko. Zato dopolnite garderobo z ekstravagantnim živo rumenim kosom, ki vas bo grel do pomladi.

Gucci ponuja rumeno A kril
Gucci
Topla rumena jakna
Acne Studio

Čudni puloverji

Sonia Rykiel
Pleteni pulover z dvojnimi rokavi 
Alexander Wang

Veliko bež barve

Najbolj klasična jesenska modna smernica, ki so jo z veseljem posvojile tudi modne blogerke (v kombinaciji s svetlimi jeans hlačami) je še vedno bež barva. Veliki modni guruji pa tokrat stopajo še korak dlje: če se le da, se v bež odenite od nog do glave.  

Bež inspiracija
Mango
Dolgo bež krilo
Stella Mc Cartney
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta