Nekdanja slovenska Playboyeva zajčica: "Vsi smo se rodili enaki. Goli"

Urška Kereži
24.04.2019 06:02

Poželjiva seksi starleta je najpogostejši opis, s katerimi Dorotejo Premužič bralcem predstavljajo mediji. Še nižje pa se pri razplamtevanju domišljije okoli nekdanje Playboyeve zajčice že leta spuščajo anonimni obrekljivi spletni komentatorji. Je odločitev, da si v Sloveniji nadeneš najslavnejši zajčji repek potem prej blagoslov ali prekletstvo na poti do uresničitve osebnih ciljev?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Doroteja Premužič
Tibor Golob

Za nekatere (pre)drzne fotografije, objavljene v slovenski izdaji najbolj moške revije Playboy, so ji brez dvoma na stežaj odprle vrata v svet šovbiznisa in zagotovile medijsko prepoznavnost. A so poti kdaj peljale tudi nekoliko po svoje, morda ne povsem tja, kamor bi si želela. In čeprav so jo klevete v določenem trenutku močno prizadele, zaznamovale, je niso ustavile. V tistem trenutku se je namreč še trdneje odločila, da pomembna poznanstva in izkušnje z organizacij modnih revij in družabnih dogodkov spremeni v dober biznis in zaveže strupene jezike. Kar ji je tudi uspelo. Pred kratkim pa je v posel spremenila še talent in dolgoletne izkušnje z ličenjem, ki jih je z znanjem nadgradila pri kar treh trenutno vodilnih make up artistih na svetu: Samerju Khuzamiju, Fyzi Ali in Mariu Dedivanoviću ter za dober nasvet vprašati kar Kim Kardashian osebno.
Kakšne so pravzaprav obveznosti seksi repkov?
Najprej razčistimo zmešnjavo: golim dekletom, ki jih lahko občujete v reviji, pravimo playmates ali kar plejmejtke oziroma dekleta meseca. In ne, to (še) niso zajčice. Zajčice so punce, ki v slavnem kostumu strežejo pijačo na kateri od Playboyevih zabav ali predstavitev. In ne, vse tudi ne sanjamo o tem, da bi sedele v naročju Hugh Hefnerja, čeprav je v njegovem dvorcu najbrž zanimivo. Kar bi vam povedala iz prve roke, če bi se z ameriško izdajo pred leti uspeli uskladiti za plačilo, ko so me želeli kot prvo slovensko plejmejtko fotografirati v omenjenem dvorcu. Zajčice morajo, kot ambasadorke in simboli ene največjih tržnih znamk za moške na svetu, tudi upoštevati stroga pravila vedenja, utelešati Playboyevo filozofijo. S predanim managerjem in super ekipo pa postanejo še obrazi prepoznavnejših znamk, se udeležujejo izbranih dogodkov, gostujejo v televizijskih ali radijskih oddajah ter velikokrat izpeljejo modne dogodke z dobrodelno noto. In kaj sem bila jaz? Plejmejt ali zajčica? "Zgolj" slednje in preteklosti nikoli ne bi spremenila. Tudi negativnih izkušenj ne, saj so enako ključne, da stojim danes tukaj, kjer sem in sem želela biti.

Tibor Golob
Tibor Golob
Tibor Golob
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta