Plažna postava ne obstaja. A kako do ležalnika prikorakati bolj samozavestno?

Bonbon Bonbon
05.07.2021 06:00
Ne pozabite, da se zaradi oblin niste dolžni nikomur opravičevati. Čudoviti ste. Za večjo samozavest pa obstaja nekaj trikov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nagajiva, razposajena in zadovoljna v svoji koži. Manekenka Ashley Graham je najboljša promotorka oblin na svetu.
Profimedia

Če kdaj, nam je v zadnjih mesecih postalo jasno, da videz res ni najpomembnejša stvar na svetu in da so prioritete povsem drugje. Popolno postavo je v nepopolnem svetu težko ohranjati in hkrati živeti polnokrvno. Sicer pa, kaj sploh je popolna postava? Leto za letom smo goltali naslove in reklame o tem, kako je treba pred odhodom na dopust poskrbeti za svojo plažno postavo. Ker sicer ... Kaj? Nas s kakšnim kilogramom več ne bodo spustili na plažo? Bodo za nami kazali s prstom? Ne bodo.

Nikar ne poslušajte tistih, ki svarijo pred vodoravnimi črtami. Če se v njih počutite samozavestno, se v hipu prelevite v seksi mornarko.
Profimedia

Prav mogoče je, da ste v karantenskih mesecih pridobili nekaj kilogramov, ki bodo z vami morda ostali še dolgo ali celo za zmeraj. Zdravi ste, tukaj ste, živi ste in pripravljeni na čudovito dopustniško dogodivščino. Ko boste pomerjali kopalke, se občasno opomnite, da je "plažna postava" konstrukt, ki so ga korporacije izumile samo zato, da bi med pehanjem do nedosegljivega cilja prodale kak drag lepotni izdelek več.

Morda letos na kopalkah niso povsem v modi, a cvetlični vzorci vselej pričarajo poletno razpoloženje.
Profimedia

Na plaži boste bolj uživale, če se boste počutile samozavestne. Pri tem lahko pomagajo kopalke, ki v sebi skrivajo tudi kar nekaj trikov. Ne pozabite: drugim ni treba prikrivati ničesar, saj ste čudoviti. Za večjo samozavest in večji občutek sproščenosti pa lahko s kopalkami malce čarate in eksperimentirate. Izbira je neskončno velika. Po dolgih letih prevlade smo dali slovo tangicam in se znova zatekli k nekdaj že slavnim bikinkam. Kako najti kopalke, ki se vaši postavi in značaju prilegajo najbolje?

Ženske z večjim oprsjem poskrbite za dobro, zanesljivo oporo, ki vam bo ob prihodu iz morja prišla zelo prav.
Profimedia

Za začetek jih nehajte gledati na lutkah. Vsaka ženska postava ima drugačno obliko in velikost prsi, trebuščka in bokov. Za nakup kopalk si vzemite čas. Tiste s širšimi boki izberite kopalke s temnejšim spodnjim delom in brez detajlov. Izognite se dodatkom. Raje izberite številko večje kopalke, ki vas v pasu ne bodo stiskale. Tudi enodelne kopalke naj imajo poudarek na zgornjem delu telesa. Zaobljene ne prekrivajte zadnjice s prevelikimi kopalkami, saj jo bo veliko blaga še povečalo. Če se odločate za nakup enodelnih kopalk, poskrbite, da bo hrbet globoko odprt. S tem bo zadnjica videti manjša.

Ljubki pasteli so na pohodu in srečamo jih tudi pri kopalkah. Od nežno rožnate do svetlomodre in marelične.
Profimedia

Trup boste podaljšale z izbiro hlačk nizkega kroja, noge pa lahko delujejo daljše s pravilno izbranimi hlačkami. Velike prsi naj bodo tudi v kopalkah ustrezno podložene. Košarica naj vsebuje kost, obvezne so tudi nekoliko širše naramnice. Tudi lastnice manjših prsi izberite podložene košarice. Na splošno velja pri izbiri katerih koli oblačil pravilo, da na delih telesa, ki jih želite poudariti, uporabljajte svetle barve, na delih, ki jih želite skriti, pa temne.

Bel bikini je večna uspešnica, ki poudari svež videz, zlasti ko pridobimo nekaj zagorelosti.
Profimedia
Poigrajte se po načelu barvnih blokov in poparčkajte zgornji del svetlejše barve s temnejšim spodnjim delom.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta