Pogosteje prizadene starejše, a dela izjeme: Slovenska voditeljica odkrito spregovorila o diagnozi, s katero se bori

D.Ži
18.10.2024 11:27

Manja Stević poskuša okrepiti mišice okoli sklepov, saj se že nekaj časa sooča z zelo zahrbtno boleznijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Manja Stević
Blaž Vatovec/Planet Tv

Manje Stević ni treba podrobno predstavljati, saj je del televizijskega sveta že vrsto let, rada se odzove tudi vabilu v kakšno zabavno oddajo, celo med kuhanjem smo jo že spremljali. Je novinarka, voditeljica, pevka, modna mačka in nedavno ločena mamica dvojčkov. Zelo aktivno življenje torej. 

Iskrena, kot je, je te dni svoje spletne sledilce presenetila s tem, ko je na Instagramu razkrila, da se spopada z osteoartritisom. "Pričetek Špelinega programa: cilj je, da okrepim mišice okoli sklepov … Da bom lažje živela z osteoartritisom," je zapisala ob posnetku, kjer jo v fitnesu vidimo s trenerko Špelo Juvan Brzovič

Osteoartritis je degenerativna bolezen, ki povzroči obrabo sklepnih hrustancev. Pogosto prizadene sklepe rok, ki postanejo boleči in okoreli. Pojavi se lahko kadarkoli, vendar je pogostejši pri starejših. V napredovani obliki povzroči spremembo oblike in zatrditev sklepa. Držimo pesti, da bo nov program Manji olajšal težave. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta