Našo voditeljico zelo zmotili moški, ki urinirajo sredi mesta: "Zadnjič sem enega videla na bencinski črpalki ..."

D.Ži
23.02.2024 10:51

Še pred vrnitvijo na male zaslone je naša priljubljena voditeljica nekaj ostrih besed namenila moškim, ki malo potrebo opravljajo na sila neprimernih mestih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nuša Lesar vas ne želi gledati med opravljanjem male potrebe. 
Pro Plus

Gledalci oddaje Svet na Kanalu A že zelo pogrešajo Nušo Lesar, ki se bo zdaj zdaj vrnila pred kamere, saj se njen porodniški dopust počasi izteka. Mama je prvič postala junija lani. Ker se je v zadnjih mesecih v glavnem posvečala materinstvu, je prav veliko nismo videli niti na družbenih omrežjih, kjer pa se je te dni vendarle oglasila, a z nekoliko nepričakovano temo, ki jo je očitno precej vznemirila. 

Zmotilo jo je ... lulanje. V instagramovski zgodbi je spregovorila o pojavu, ki ga zadnje čase očitno pogosto opaža. "Ne glede na to, koliko se ukvarjaš s človeškim vedenjem, bo to vedno ostalo uganka. Zadnje čase opažam urejene moške v srednjih letih, ki niso brezdomni, zadeti ali pijani, ki lulajo na prostem. Ne govorim o tistem, ko greš v klanec in te zagrabi ter se greš polulat v gozd. Govorim o lulanju sredi mesta, zadnjič sem enega videla na bencinski črpalki, ko da ‘lulija’ ven in lula v steno ali v drevo. Nešteto lokalov je zraven,” pravi Nuša in se drži za glavo.

"Če bi bila nesramna, bi rekla, da so moški psi, ampak ne maram posploševanja in rada imam pse. Človek, nisi kuža, ne moreš lulati v parku,” je še zapisala voditeljica. Malce dostojnosti je, ne glede na spol in lokacijo, vsekakor na mestu, se strinjamo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta