Poletni modni trendi: Na sceno prihaja barva, ki je niti v sanjah niste pričakovali

Bonbon Bonbon
29.05.2023 08:42

Pripnite se, čas je za novo modno sezono.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Emporio Armani
Profimedia

Obeta se nekaj vznemirljivih trendov, ki bodo zaznamovali najbolj sončni del leta. Lanska obsedenost z vsem, kar je v barvi fuksije, se umika mehkejšemu, pastelnemu odtenku rožnate, medtem ko bosta črna in kobaltno modra nepričakovano poletno presenečenje. Nizki pasovi in prosojne tkanine bodo za tiste, ki stavijo na seksapil, medtem ko bodo tradicionalno poletno-pomladni potiski tokrat dobili tridimenzionalno nadgradnjo.

Nizki pasovi so nazaj

Zdaj je uradno, najljubši pasovi 90. let so spet v modi. Od kavbojk do oblek, kratkih hlač do večernih kril. Nekdaj tako priljubljeni kroji, prijazni zlasti ravnim trebuščkom, prihajajo na postmilenijski "after party". Kombinirajte svoj novi videz s kratkimi zgornjimi deli.

Cecilie Bahnsen
Profimedia

Rožice povsod

Cvetlični vzorci niso nekaj prelomnega, a so všečna klasika, ki bo tudi to poletje preplavila srajce, bluze in hlače, a z dobrodošlo novostjo, saj bodo rožice letos tridimenzionalne, videvali jih bomo tudi na ramenih in dekoltejih. S cvetličnim vzorcem poleti ne morete zgrešiti.

 

Kobaltno modra

Fuksija je bila nedvomno barva leta 2022, zdaj se umika in mesto prepušča karizmatični kobaltno modri. Gre za dobrodošlo vrnitev, ki bo zajela suknjiče, krila, celo čevlje. Kaže na to, da se scena barvno umirja in vrača k bolj nevtralnim odtenkom, ki jih lažje kombiniramo.

 

Poletna črnina

Gre za vse prej kot poletno klasiko, a veliko modnih kreatorjev je letos v svoje poletne kolekcijo vključilo črnino. Lep pridih tradicije nosijo kosi, ki so narejeni iz črnih čipk, ali pa gre za mehke, udobne in zračne pletenine.

Dries Van Noten
Profimedia

 

Srčkasti časi

Malo romantike vedno prija in vzorec srčkov je na pohodu, pa naj gre za majice, obleke, hlače ali kopalke. Nekateri srčki so tudi tridimenzionalni ali pa dekorativno visijo z vrvic.

 

Sladkorna pena

Na pohodu je nov odtenek rožnate, ki spominja na barvo sladkorne pene. V šarmanten pastel se lahko odenete od glave do pet in ne boste zgrešili, priljubljena barva postaja tudi pri moških. Nežno rožnati suknjič? Zakaj ne? Poletje je čas nežnosti in ljubezni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta