(VIDEO) Pri nas zelo znana modna znamka predstavila obleko, ki jo morate imeti v svoji omari

A.L.
13.02.2024 12:24

Ne preseneča dejstvo, da je bila obleka marsikje nemudoma razprodana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Bliža se pomlad in z njo daljši, predvsem pa toplejši dnevi. Modne navdušenke tako že komaj čakajo, da v omarah zaživijo lahkotnejša oblačila živih barv. Na spremembo letnega časa se pripravljajo tudi trgovci. Pravo uspešnico je, kot kaže, tokrat ustvarila Zara.

Britanka Sinead Biddlecombe je na TikToku objavila njihovo "čudežno" obleko in najverjetneje poskrbela, da bo izdelek hitro izginil s polic po vsem svetu. Spletna vplivnica je v posnetku prikazala, kako ji preprosta bela obleka, ki stane 29,95 evra, poudari dekolte in poveča prsi.

@sineadbiddlecombe Not only is this dress a SLAY I have now gone from a B cup to a C at least😂😂 wtf #zara #zaradress ♬ Intimidated (feat. H.E.R.) - KAYTRANADA

"To obleko iz Zare preprosto morate imeti," je pojasnila Sinead Biddlecombe in pojasnila, zakaj. "Res nisem posebej blagoslovljena v predelu prsi, a ta obleka iz Zare me je popolnoma zmedla. Videti je, kot da sem iz košarice B prešla v C," je dodala.

Ob tem ne preseneča dejstvo, da je bila obleka marsikje nemudoma razprodana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta