(FOTO) Modni zadetek sezone: Severina se je sprehodila v trenutno najbolj priljubljenih čevljih. So osvojili tudi vas?

D.Ži
30.11.2023 11:38

Hrvaška glasbena zvezdnica vselej ponudi veliko modnega navdiha. Tokrat je žebljico na glavico zadela z domiselno jesensko opravo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Severina je tekom kariere predstavila že nešteto ikoničnih modnih kosov in izvirnih oprav. 
Profimedia

Modna ikona? Vsekakor. Nešteto nepozabnih modnih kosov je predstavila tekom kariere. In vedno znova na rdečih preprogah in odrih predstavi nove. Severina je prava modna mačka in ne glede na modno sezono razveseljuje oboževalce z drznimi opravami. S sledilci je tokrat na Instagramu delila fotografije zanimive oprave, sestavljene iz markantnih udobnih kosov.

"Hladnokrvna Dalmatinka brez bunde. Čas trajanja: 2 minuti, 14 sekund," je pripisala fotografiji.

Če bi nosila jakno, ne bi videli njenega ljubkega puloverja AMI Paris. Načrtno prevelik model v črni barvi z belimi črtami je v celoti izdelan iz volne in je del linije z imenom Ami de Coeur, so hitro ugotovili pri hrvaškem Dnevniku.

Vse kose znamke iz omenjene linije krasi izrazit rdeč motiv, ki združuje črko A in srce. Severina je k puloverju oblekla črno usnjeno mini krilo in tanke najlonke. Škornji, ki jih je pevka izbrala, so zagotovo padli v oči ljubiteljem obutve.

Gre za model znamke Dallas Khaite, ki so ga javnosti prvič predstavili v kolekciji jesen/zima 2020.

Tri leta kasneje so kavbojski škornji postali eden najbolj priljubljenih slogov obutve, tako je tudi v letošnji jesensko-zimski sezoni. Z njimi je nemogoče zgrešiti. 

Severinin model ima ukrivljeno peto, visoko 5,8 centimetra, zato je zelo udoben za nošenje. Na trgu je na voljo več različic, Severina pa je zase izbrala tisto iz gladkega črnega usnja, okrašeno s cirkoni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta