(VIDEO) Stara je 64 let in ima 4 otroke, a videti je pol mlajša: Kakšen je njen recept?

A.L.
23.08.2023 08:00

Harrah na družbenih omrežjih pogosto pokaže svojo izklesano postavo in dokazuje, da lahko v kateri koli starosti dosežete videz svojih sanj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Vsak od nas ima svobodo, da živi svoje življenje, kot si želi. Pri teh letih je dobro biti zdrav, močan in fit. Ko sem začela trenirati, sem bila šibka in nisem imela energije ali vzdržljivosti." To so besede 64-letne Harrah Brown, mame štirih odraslih otrok, ki za svoj videz na družbenih omrežjih nenehno dobiva številne pohvale. Zdaj je razkrila svoj recept za popoln videz.

@harrahbrown Aging is a mindset. You are as young and as beautiful as you feel! 🤍 wearing @Meshki  #bikini #bikiniseason #pooltime #swimwear #over50 #meshki ♬ edamame - bbno$

"64 je novih 44. Staranje je samo način razmišljanja. Tako mlada in lepa si, kot se počutiš," je prepričana Harrah, ki je dejala, da je za njen videz odgovoren redni trening. 

@harrahbrown We each have free will to live our lives as we wish. It feels good to be healthy, strong and fit at this age. When I started resistance training Sept. 2020, I was weak and had no energy or stamina. Not anymore.🩵 #healthywomenlifestyle #over50andfabulous #aginggracefully #bikiniseason ♬ GORGEOUS - Olivia Knox

Harrah na družbenih omrežjih pogosto pokaže svojo izklesano postavo in dokazuje, da lahko v kateri koli starosti dosežete videz svojih sanj. "Priti v formo pri tej starosti je mogoče s potrpežljivostjo, doslednostjo in odločnostjo. To je stalen proces poskusov in napak, a je vredno."

@harrahbrown I started working out at age 61. Getting in shape was the best thing for my mind, my body and my spirit. It’s hard work, but so worth it!  YouTube: harrahbrownofficial  #fitnessmotivation #womenover50 #fitness  #healthywomenlifestyle #gym ♬ golden hour - JVKE
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta