(FOTO) Slavni nogometaš in manekenka na dopustu: Ljubita se tudi petkrat na dan, razen če ...

D.Ži
18.07.2023 11:14

Prav nič ju ni motila prisotnost paparaca. Tako zaljubljena sta, da si nežnosti izmenjujeta neprestano, tudi ob bazenu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Brazilska manekenka Izabel Goulart uživa na grškem Mikonosu in se sprošča v družbi svojega zaročenca, nogometnega vratarja Kevina Trappa. Kako zelo naklonjena sta si zaljubljenca, dokazujejo številni dotiki in poljubi, ki si jih izmenjujeta. 

Profimedia

38-letno Izabel in 33-letnega Kevina so paparaci posneli ob bazenu luksuznega hotela, kjer sta nastanjena, in kljub opazni prisotnosti fotografov sta z izkazovanjem nežnosti nadaljevala.

Profimedia

V nekem trenutku je ona kar skočila nanj. V drznem bikiniju je lepo do izraza prišla njena izklesana postava, tudi on je lahko na svoje čvrste mišice zelo ponosen.

Profimedia

Skupaj sta od leta 2016, o njuni zvezi se v javnosti ni prav veliko govorilo, je pa nekoč ona spregovorila o njunem spolnem življenju in razkrila nekaj pikantnih podrobnosti iz spalnice.

Profimedia

"S Kevinom se pogosto ljubiva, štirikrat ali petkrat na dan. Če ima pomembno tekmo ali izgubi, sem lahko zelo lepa, uredim si nohte in oblečem najboljše perilo, a njega to ne bo zanimalo. Ko zmaga, pa res ne spiva veliko," je takrat priznala Izabel.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta